No a wiec po tytule mozna sie domyslic ze odchodze, no nie do konca odchodze :] Lecz robie se przerwe Bede wpadal na serwer co jakis czas wroce moze za jakies 2-8 miesiecy musze troche zrobic se przerwe od tego serwera bo mnie Administracja w*******a tyle oodemnie Pozdrawiam GaNgStAr ★Król PvP★
Ahaha moze i jestem mlodszy ale napewno bardziej ogarniety w porownaniu do cb bo serio jak na taki wiek to twoje zachowanie jest zalosne skoncz te klotnie bo smieszny jestes
Już? Pożartowałeś? A i jeszcze jedno Ci powiem, śmieszny to Ty jesteś. Twoje teksty i ortografia mówią jakiś Ty "ogarnięty" Pozdrawiam. A i jeszcze jedno. Jeżeli literówką jest wyraz który rozpoczyna zdanie z małej litery to Ty naprawdę jesteś mądrzejszy ode mnie. A tekst, że nie mieszkasz w Polsce i słabo mówisz i piszesz jest już żałosny. Każdy Polak który mieszkał w Polsce i mieszka obecnie za granicą umie mówić pięknie po Polsku, używać wyrazów i posługiwać się ortografią, a Ty po prostu wszystko odwracasz kota ogonem i szukasz winnych, żeby nikt nie zwracał i wymawiał twoich błędów. Jeżeli teraz odpiszesz na to co ja Ci napisałem, oznacza, że nie masz w ogóle kultury. Miłej nocy.
||ThunderBuddys|| z mojego punktu widzenia "kolego" dla mnie ty jesteś żałosny,starasz się popisać swoim brakiem błędów jak i wyrafinowanym językiem polskim wszystko by było dobrze gdyby nie fakt że zapominasz o jednej prostej acz kol wiek najważniejszej rzeczy my jesteśmy tylko ludźmi,to że ktoś popełni jakiś błąd to można go uprzejmie poinformować w miły sposób bo mówiąc zajrzyj do słownika nie brzmi to zbyt mile,chciałbym abyś wziął to do siebie i przestał się udzielać w kwesti ortografii innych graczy bo nie jedno krotnie widziałem jak zaczynasz dyskusję co do słownika itp rzeczy, oraz jak popełniłeś błąd na czacie i potem omijałeś tą zbędną dyskusję co to twojego błędu. Gangstar słyszymy się na ts oraz skayp przyjacielu Pozdrawiam Albert