Imię: Mam na imię Mateusz Dokładny nick w grze: mati1x1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival oraz Creative tak około 6 Godzin dziennie w weekendy Więcej. Data urodzenia: 05.07.2001r. (Rocznikowo 15 ale nie rozumiem nie którzy myślą że mam 10 lat.) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Czerwiec 2015 Wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem taką funkcję np. Pomocnik, Moderator, ViceAdmin/Administrator Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Żeby gracze nie reklamowali innych serwerów minecraft/team speak. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia Pomocnika: - /kick nick powód - Wyżyca gracza z serwera - /mute nick czas - Mutuje Gracza Obowiązki Pomocnika: - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu, - Udzielać się na forum, - Pomagać Graczom w ogarnięciu komend, - Być dyspozycyjnym . Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać na serwerach, nie których to denerwuje jak Pomagam ale ja ich ignoruje. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z nimi o co chodzi i Poproszę żeby swą kłótnie przenieśli na /msg lub wpisali /ignore nick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak potrafię porozmawiać spokojnie jeśli będzie taka potrzeba. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Mateusz, mieszkam na Podlasiu w niewielkim mieście. Jestem dyspozycyjny i gotowy do działania. Lubię poznawać nowe kąty do zwiedzania. Obecnie zajmuję się robieniem zdjęć różnych robótek ręcznych lub robić kwiatki z krepiny <3. W przyszłości chciałbym zostać cukiernikiem i piec ciasta Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze aktywnym i dyspozycyjnym graczem. Umotywowanie podania: Myślę że w reszcie mi się uda. Mam nadzieję na dobre komentarze. Pozdrawiam
Coś mi się nie chce wierzyć, że pełniłeś takie funkcje na innych serwerach. Twoje zachowanie jest trochę dziwne, ponieważ pomagasz tylko wtedy kiedy jest ktoś z ekipy lub administracji. W podaniu są błędy ortograficzne jak i interpunkcyjne. Robisz błędy w wyrazach tak banalnych, że w tym wieku już powinieneś wiedzieć jak się je pisze. Aktualnie jestem na nie.
No raczej jestem na nie... To Ci Mój poprzednik powiedział, robisz straszne błędy!! I nie rozumiem tekstu typu: pomagam ale innych wkurza jak pomagam lecz ja nie zwracam na to uwagi [czy jakoś tak ] Pomoc... Jakoś nie widzę żebyś pomagał.... Chyba że czasami jak jest ktoś z Administracji lub ekipy. ... Na nie... Pozdrawiam HeroikPL
Sama nie wiem.. Więc: Plusy: - Długo grasz na serwerze - Często Cię widuję na serwerze Minusy: - W podaniu pojawiają się błędy ortograficzne - Nie widzę, abyś pomagał - Nie wierzę, abyś miał 15 lat - popełniasz błędy ortograficzne w łatwych słowach. Nie rozumiem tego tekstu, jak mój poprzednik Ostatecznie, przepraszam, ale jestem na nie.
Tak jak pisali poprzednicy, wątpię, że masz 15 lat, ponieważ robisz błędy w bardzo łatwych słowach jak np. "nie których".Ponadto masz problem z budową logicznych zdań jak np."(Rocznikowo 15 ale nie rozumiem nie którzy myślą że mam 10 lat") Jestem na nie.
Ehh, kolejna osoba, która rzuciła się na "deficyt" pomocników, jednak kompletnie nie przemyślała czy chce tą posade i czy się do niej nadaje... mati, ja jestem na NIE, i już ci tłumaczę dla czego. - Poważne błędy w podaniu (zarówno składniowe jak i ortograficzne) - Rozmowa z tobą na Ts powiem szczerze nie jest zbyt... hmm... łatwa? Mało się kontaktujesz z innymi... - podejrzewam, że ani nie jest to twój wiek, ani nie pełniłeś podanych przez siebie funkcji. + na serwerze jesteś, i to fakt udzielasz się w maksymalnym dostępnym dla siebie zakresie. To jest jednak za mało... mati jeśli chcesz naprawdę podjąć się tej funkcji, musisz pokazać, że ci na niej naprawdę zależy. Poczekaj miesiąc i poświęć więcej czasu na kilkukrotne przeczytanie tego co napisałeś. Popraw błędy dopisz co trzeba i spróbuj jeszcze raz. Za miesiąc. _________________________________ @Edit Ehh piszę o błędach a sam je robie... sorry literówki. Pisałem na tel.