Cześć Marcinek7. Jako, że jesteś tutaj nowy to pozwól, iż zadam Ci kilka pytań :] PS Jeszcze raz gratulacje. Życzę Ci tego, abyś się jak najszybciej odnalazł na nowym stanowisku i nie uległ marazmowi. Kod: Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Co byś zmienił na świecie? Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Cześć Chciałbym bardzo podziękować wszystkim graczom Craftapple za miłe przyjęcie. Również mam nadzieję, że odnajdę się na tym stanowisku. Jak masz na drugie imię? - Tomek Twoja ksywka ? - Nie mam Ile centymetrów mierzysz? - 174 Jaki masz numer buta? - 42/3 Jaki masz znak zodiaku? - Panna ^^ Wierzysz w horoskopy? - Nie Wklej zdjęcie! - Może kiedyś Jesteś praworęczny czy leworęczny? - Praworęczny Czego nie lubisz robić? - Nie lubię gimnastyki z kilku powodow Co lubisz najbardziej jeść? - „Uwierz mi kumplu, ja nie jestem ci wrogiem Pozwól ino tylko, że historię ci opowiem Pizza była z nami od tysięcy lat Tak na prawdę dzięki pizzy powstał cały świat Lecz spokojnie, do puenty dotrzemy Pizza rozwiąże twoje wszystkie problemy” Czego najbardziej nie lubisz jeść? - Chyba nie ma takiej rzeczy Jaki jest twój ulubiony owoc? - Mango, pomarańcza Jakiego warzywa nie lubisz? - Cukinia Jakiej czekolady nie lubisz? - Gorzkiej Co najczęściej jesz na śniadanie? - Jajecznica lub jakieś kanapki Co najczęściej jesz na kolację? - Sałatkę jakąś lub kanapki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? - Dzisiaj W jakim stylu się ubierasz? - Jeansy, bluzka najlepiej biała i jakaś koszula, sweter ^^ Jaki masz kolor włosów? - Brązowy Jakiej długości są twoje włosy? - Krótkie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? - Były kręcone, teraz są proste Wolisz brunetki czy blondynki? - Byle była to dziewczyna Jakiego koloru są twoje oczy? - Piwne Lubisz zwierzęta? - Tak Masz zwierze? - Tak, mam psa, yorka, 6 lat Masz chłopaka/dziewczynę? - Nie mam Lubisz mnie? - Lubię Dlaczego? - Zawsze mogę na Ciebie liczyć Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? - Mój dom wygląda jak szpital, a park jak park przyszpitalny Co byś mi teraz powiedział? - Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? - 11 listopada Masz telefon domowy? - Nie mam Masz rodzeństwo? - Mam Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? - Julia Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? - Nie wiem, podoba mi się to moje Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? - Tomasz Karolak Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? - Agata Kulesza Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? - Nie przychodzi mi teraz do głowy żaden Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? - Nie przychodzi mi teraz do głowy żadna Jaki zespół polski najbardziej lubisz? - Nie przychodzi mi teraz żaden do głowy Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? - Evanescence Podaj ulubioną piosenkę/piosenki - https://www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0 - https://www.youtube.com/watch?v=vJ0PESiSesU - https://www.youtube.com/watch?v=0gOrf2RUrfs Jaką słuchasz muzykę? - Nie mam ulubionego typu Jakie jest twoje ulubione drzewo? - ThreeEyedMaster Jaki jest twój ulubiony film? - Listy do M 2 Jaki jest twój ulubiony serial? - Na sygnale Czy lubisz śpiewać? - Raczej nie Czy lubisz tańczyć? - Raczej tak Czy lubisz rysować? - Tak Ulubiony gadżet? - Dość mocny laser Ulubiona strona internetowa? - facebook, craftapple, mistrzowie, bezużyteczna Ulubiony program telewizyjny? - Na sygnale Jaki jest twój ulubiony sport? - Siatkówka, jazda na rowerze Uprawiasz jakiś sport? Tak, jw. Ulubione przysłowie? - „Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz” Czego nigdy byś nie zrobił? - Nie zjadłbym żywych robaków Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? - Oddał na akcje charytatywne i żeby był pokój na świecie Co byś zmienił na świecie? - Zakaz zabijania zwierząt i większe kary dla sprawców Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? - Tak, nawet kilka Na jakich instrumentach umiesz grać? - Na nerwach Wierzysz w prawdziwą miłość? - Tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? - Bałkańskie Radio Czy umiesz pływać? - Umiem Jakie lody najbardziej lubisz? - Czekoladowe Lubisz długo spać? - Lubię Jaki jest twój najdziwniejszy sen? - xXSoniaXx weszła na server i mnie zjadła Jaki obcy język znasz? - Niemiecki, angielski Napisz coś w tym języku - I have no idea! Co to znaczy? - Nie mam pojęcia Jeździsz na rowerze? - Tak Jeździsz na rolkach? - Tak Jeździsz na hulajnodze? - Nie Jeździsz na deskorolce? - Nie Ulubione miejsce wakacyjne? - Morze Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? - Zapas jedzenia na całe życie, zapas picia na całe życie Lubisz chodzić do kina? - Lubię Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? - Listy do M 2 Czy lubisz czytać książki? - Raczej nie Jaka książka jest twoją ulubioną książką? - Nie mam takiej Jaka jest twoja ulubiona bajka? - Już nie pamiętam Jaka jest twoja ulubiona gazeta? - Nie czytam gazet Kim chciałbyś zostać w przyszłości? - Informatykiem Jakie masz hobby? - Jazda na rolkach, na rowerze O czym marzysz? - O dobrze płatnej pracy w przyszłości Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. - Laptop, rower, rolki Wymień 4 swoje wady. - leniwość, nieśmiałość, zbyt duża ufność, upartość Wymień 4 swoje zalety. - szczery, pomocny, miły, ambitny Co cię denerwuje? - Kiedy boli mnie głowa Czego się boisz? - Dużych pająków Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? - Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? - Środa Jaką porę roku najbardziej lubisz? - Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? - Jesień Jaki jest twój ulubiony numer? - 7 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? - 13 Uff, w końcu koniec
Fajnie że się Przywitałeś się jako teraz istniały Vice Adminstrator Marcinek7 Życzę ci w tym szczęścia i życzę żebyś został jak najdłużej. Three Nie odchodź na emeryturę Ładnie Proszę <3