MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

PaPeK Na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika PaPeK, 21 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PaPeK

PaPeK Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:patryk

Dokładny nick w grze:paPeK

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 3-8 godzin na serwerze mc.craftapple.pl

Data urodzenia:05.08.1999
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:daty niepamiętam ale wersja cos okolo 1.5.1

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:napewno w 2015 jeszcze gdzies tak na początku
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:NIE

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nietrzeba zmieniać poprostu chce włączyć się do gry z zespołem i pomagać graczą :D

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik może ukarać gracza mutem lub kickiem, jego obowiązkiem jest pilnowanie porządku na chacie i pomaganie graczom

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ lubie pomagać innym i jestem dyspozycyjny wiele godzin :)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Wysłucham obu stron i porozmawiam wytłumacze i jakoś dojdziemy do porozumienia

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Oczywiście :D
    Opisz swoją osobę:Jestem Miły Mam Bardzo Dobre Poczucie Humoru Lubie Poznawać Nowe Znajomości I Bardzo Lubie Gadać :)

Określ swoją dyspozycyjność:w soboty i niedziele jak bd trzeba to moge caly dzien a na tygodniu okolo 4 godz do 5
    Umotywowanie podania:Kocham Administracje :D :D :D :D

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na nie

Nigdy nie widziałam cie na serwerze, nie udzielasz się na forum, podanie krótkie

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Widać,że te podanie pisałeś góra 15minut jest nie staranne zdania,są w ogóle nie rozwinięte.Nie widziałem cie na serwerze nigdy więc nie mogę powiedzieć,że nie pomagasz,nie udzielasz się na forum.
    To tyle z mojej strony jestem na NIE

4. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przyszła więc kolej na mnie.

\
    Chodziło o serwery na CA (np. Creative, survival)

W podaniu pojawiają się błędy ortograficzne (np. Słowa "Graczom" nie pisze się przez "ą")

Zdania nie są rozwinięte, w podaniu pojawiają się błędy ortograficzne, nigdy nie widziałam cię na serwerze, nie udzielasz się na forum, a tym bardziej nie pomagasz.

Widziałam wzór na podanie, i trzeba było napisać co najmniej 5 rozwiniętych zdań.

Podanie pisane najwyżej 10 minut. Umotywowanie podania jest.. Trochę dziwne...

Jestem na nie.

5. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    E jejej co to za umotywowanie!!!!

Nie mam pojęcia jak się robi okienko z cytatem ale napisałeś:
    Kocham administracje<zasypia><zasypia><zasypia>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę