Imięatryk Dokładny nick w grzeaPeK Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 3-8 godzin na serwerze mc.craftapple.pl Data urodzenia:05.08.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:daty niepamiętam ale wersja cos okolo 1.5.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:napewno w 2015 jeszcze gdzies tak na początku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nietrzeba zmieniać poprostu chce włączyć się do gry z zespołem i pomagać graczą Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik może ukarać gracza mutem lub kickiem, jego obowiązkiem jest pilnowanie porządku na chacie i pomaganie graczom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ lubie pomagać innym i jestem dyspozycyjny wiele godzin W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Wysłucham obu stron i porozmawiam wytłumacze i jakoś dojdziemy do porozumienia Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Oczywiście Opisz swoją osobę:Jestem Miły Mam Bardzo Dobre Poczucie Humoru Lubie Poznawać Nowe Znajomości I Bardzo Lubie Gadać Określ swoją dyspozycyjność:w soboty i niedziele jak bd trzeba to moge caly dzien a na tygodniu okolo 4 godz do 5 Umotywowanie podania:Kocham Administracje
Widać,że te podanie pisałeś góra 15minut jest nie staranne zdania,są w ogóle nie rozwinięte.Nie widziałem cie na serwerze nigdy więc nie mogę powiedzieć,że nie pomagasz,nie udzielasz się na forum. To tyle z mojej strony jestem na NIE
Przyszła więc kolej na mnie. \ Chodziło o serwery na CA (np. Creative, survival) W podaniu pojawiają się błędy ortograficzne (np. Słowa "Graczom" nie pisze się przez "ą") Zdania nie są rozwinięte, w podaniu pojawiają się błędy ortograficzne, nigdy nie widziałam cię na serwerze, nie udzielasz się na forum, a tym bardziej nie pomagasz. Widziałam wzór na podanie, i trzeba było napisać co najmniej 5 rozwiniętych zdań. Podanie pisane najwyżej 10 minut. Umotywowanie podania jest.. Trochę dziwne... Jestem na nie.
E jejej co to za umotywowanie!!!! Nie mam pojęcia jak się robi okienko z cytatem ale napisałeś: Kocham administracje<zasypia><zasypia><zasypia>