Imię: Witek Dokładny nick w grze: _Witek_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam około 4/5 godzin najchętniej na creative. Data urodzenia: 26.01.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 18.06.2010 dokładnie nie pamiętam chyba 1.8 beta. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20.10.2013 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak byłem modem na serwer brothers Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: rozwinąć komendę /slub Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: Pomocnik używa : Komendy /kick (nick gracza) aby kogoś wykopać np za: -spam -netykiete -brzydki nick -omijanie blokad Cenzura i CapsLock Komendy /mute (nick gracza) aby kogoś wyciszyć np na 30min. np. za : -przeklinanie -spam -obrażanie z ominięciem cenzury Obowiązki: -ogarnianie czatu używając komend (wspomnianych prze ze mnie powyżej) oraz po przez rozmowę -podawanie komend graczom oraz pomaganie w załagodzeniu konfliktów -pomaganie moderatorom vice administracji i administracji Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Aby pomóc we wspomnianych wcześniej prze ze mnie rzeczach oraz aby załagodzić konflikty na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy jakie, do drobnych uważam za potrzebną rozmowę. Do większych trzeba zareagować bardziej stanowczo np. użyć swoich uprawnień i komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam . Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam 15 lat chodzę do klasy 2 gimnazjum. Moje zainteresowania to sport. W szkole całkiem nie źle mi idzie średnia na zeszłe półrocze to 5.0.Przez naukę nie rezygnuję z gier i kompa. Lubię wasz super serwer craftapple to jedyny serwer na którym aktualnie gram po zamknięciu serwer brothers. Gram w inne gry na steam ale nie wzgardzam starym dobrym minecraftem. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo dyspozycyjny. Zawsze gotowy do pracy na serwie. Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ widzę, że jest ich mało a to moje pierwsze w życiu podanie.
PLUSY+ -Grasz tu dość długo -odpowiedni wiek -nie byłeś karany -na creative widzę cię i twoją pomoc -ładne czytelne podanie -ortografia dobra -mówisz prawdę jako moda widziałem cię na serwer brothers MINUSY- -nie wiem czy była w 2010 wersja 1.8 beta -mogłeś napisać więcej o rozwinięciu tej komendy Razem 7/2 Tak
Podanie nie wygląda, jak pisane przez 15-latka. Kiepskie umotywowanie, jest mało pomocników, ale osób w Ekipie jest tylko o 1 mniej. Grałem raz czy dwa na cv, i cię widziałem, ale nie pomagałeś. Nie opisałeś wszystkich obowiązków. No i te 5 rozbudowanych zdań niezbyt jest rozbudowane oraz nie wypowiadasz się zbytnio na forum. Jestem na nie.
Byłeś karany niejednym kickiem, kiepska ortografia, kiepska interpunkcja. Najlepszym kandydatem to ty nie jesteś.
Takiej osobie jak pan Witek należy się ta ranga znam go z innego serwera i zaprosił mnie do was i na wasze forum. Jest ogarnięty dyspozycyjny proszę was za drobne błędy nie odbierajcie mu szansy to jego pierwsze podanie i powinien dostać szanse umie pomagać. Jeśli chodzi o wiek to nie kłamie. Można mu zaufać przykłada się bardzo do tego serwera. Jest godzien tego stanowiska!!!!
Szkoła Podstawowa jest od tego, by się w niej nauczyć, że zdanie zaczynamy wielką literą. Może byś się tak łaskawie do tego dostosował? Aktualnie w grze w ogóle Cię nie widziałem. Nie wiem czy Ty pomagasz, czy nie, lecz Ja w to nie wnikam, Ja tylko oceniam podania. Wiesz, lubię pomagać ludziom, dlatego pokarzę Ci teraz dwa typy podań. Twoje Podanie: Podanie które zostało w pełni poprawione treściowo jak i stylistycznie. Gdyby twoje podanie tak wyglądało, byłbym jak najbardziej na tak, lecz na razie zostaję bez głosu. Następnym razem bardziej się przyłóż do podania.
Przyszła więc kolej na mnie... Plusy: - Nigdy nie byłeś karany (banem) - Znasz obowiązki oraz komendy pomocnika - Długo grasz na c/a Minusy: - W 2010 roku chyba nie było wersji 1.8 - Kiepskie umotywowanie - Kiepska ortografia i interpunkcja Mogłeś napisać trochę więcej o rozwinięciu tej komendy. Masz rację, pomocników jest mało. Ale mogłeś to napisać w Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem" Ostatecznie jestem neutral .
Więc przyszła kolej na mnie... Plusy: Nigdy nie karany (banem) ogarnięty podanie czytelne jesteś długo na c/a przykładasz się do serwera Minusy: kiepska ortografia i interpunkcja W 2010 roku chyba nie było 1.8 5 rozwiniętych zdań nie do końca rozwinięte 5/3 =TAK