MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ravdal

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Ravdal, 22 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ravdal

Ravdal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Jędrzej
    Nick:Ravdal
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Na serwerze spędzam około 2 godzin dziennie, czasami 3godz.:), gram tylko na serwerze craftapple.pl, ponieważ jest moim ulubionym.
    Data urodzenia:29.11.2004r.( wiem że jestem młody, ale jestem też kulturalny nie jak te inne dzieci z mojego wieku )
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:04.01.2013r. wersja 1.7
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:01.01.2016r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie, nie byłem karany, ponieważ jak napisałem jestem kulturalny.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Niestety nie, ale chciałbym być pierwszy raz.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Nic nie chciałbym zmienić, ponieważ serwer jest idealny.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Z tego co przeczytałem to pomaganie Moderatorom pilnować czat i wykonywać dodatkowe polecenia Administratorów i Moderatorów.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Ja bym chciał bym pomocnikiem, ponieważ chciałbym być szanowany przez innych użytkowników, przeciwieństwie co jest teraz. ;(
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najbardziej staram się ich uspokoić, a jak to nie wychodzi to daje ostrzeżenie.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam nie wielkie umiejętności współpracy z ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem dość miły dla osób które nie znają ortografii np. napiszą ,,tesz" to ja poprawie napisze po nim szybko ,,też*". Gdyby ktoś napisał na czacie k***a to dam ostrzeżenie, gdy to się powtórzy to kicknę go a w powodzie kicknięcia napisze ,,netykieta" ;). Urozmaicone reklamy na serwerze innych serwerów nie popieram i mówię że będe takie osoby kickować i zgłoszę je do Moderatora lub Administratora. Jestem koleżeński dla innych osób nikogo nie obrażam, nawet jak ktoś mnie bardzo zdenerwuje. W przeciwieństwie do innych bardzo się staram opanowywać emocje.
    Określ swoją dyspozycyjność: Gdybym nie był bardzo dyspozycyjny to bym się nie zgłaszał na pomocnika :).
    Umotywowanie podania: Myślę że przydał by się kolejny pomocnik na survival, ale no w końcu chciałbym iść w ślady idola którym jest charmingflame :) .

Reklama
  2. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przyszła moja kolej.

Plusy:
    - Nie byłeś karany

Minusy:
    - Rzadko Cię widuję na serwerze
    - Grasz na serwerze od niedawna

Chodziło o serwery na C/A, np. Creative, lub Survival :-I

Niestety, ale grasz na serwerze za krótko.

Na razie jestem neutral.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę