MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Gabi48

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Gabi48, 23 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Gabriela

Dokładny nick w grze: Gabi48

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Mój czas w grze zależny jest od danego dnia tygodnia i obowiązków. W dni robocze gram od 20 min do 1 h, zaś w weekendy 3-4 h. Zdecydowanie najchętniej gram na survivalu.

Data urodzenia: 2002r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W MC zaczełam grać trzy lata temu. Wersji nie pamiętam.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Moja przygoda z CA rozpoczęła się w czerwcu 2015.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, niestety raz dostałam bana. Odczekałam daną mi karę, przemyślałam wszystko i powróciłam starając się coś naprawić. W końcu człowiek uczy się na błędach.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Nie, niestety nie miałam jeszcze takiej okazji, gdyż jest to jeden z pierwszych serwerów, na które trafiłam zaczynając przygodę z trybem wieloosobowym.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Myślę, że CA jest jednym z nielicznych serwerów gdzie nie ma niepotrzebnych pluginów i wszelkich udziwnień. Mi się podoba taki jaki jest i nie widzę potrzeby go zmieniać.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik, jak sama nazwa mówi ma pomagać nowym, jak i starym graczom w rozumieniu komend oraz tłumaczyć na czym polega rozgrywka na serwerze. Jego obowiązkiem jest pilnowanie chatu, wydawanie kar za złamanie regulaminu dotyczącego chatu globalnego. Powinien uczestniczyć w życiu serwera. Musi również wykonywać polecenia rang wyższych oraz zgłaszać problemy, bugi, usterki administracji.
    Uprawnienia pomocnika to:
    /kick nick
    /mute nick 24h/10min/7day

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Na pewno sformułowanie: "Bo lubię pomagać" komicznie brzmi, ale gdybym tego nie lubiła, teraz bym tego z pewnością nie pisała. Poza tym na serwerze gram już sporo czasu i doskonale poznałam będący tu klimat. Z obserwacji wiem, na czym polega zadanie pomocnika i nie tylko. Pomagając wielu graczom dowiedziałam się jak do nich podchodzić. Na serwerze ostatnio bywam dosyć rzadko, ale myślę, że gracze mnie "kojarzą". Staram się być miła i spokojna; nie pokazuję swoich "humorków".

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przede wszystkim- rozmowa, postaram się porozmawiać, pomóc rozwiązać problem. Jeżeli gracze odrzucą propozycję poproszę o przeniesienie sporu na /msg. Gdy powyższe czynności nie poskutkują ukarzę osoby kickiem, jak będą lekceważyć ostrzeżenia- mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, oczywiście.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Zacznijmy od tego, że bardzo nie lubię pisać o sobie. Zwykle jestem dosyć wyciszona, mam swoje dziwaczne poczucie humoru, które nie każdy rozumie. Moją osobowość idealnie pokazuje cytat: "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia". Dla niektórych może wydaje się dziwne, że lubię się uczyć, co nie znaczy, że tylko tym się zajmuję. Zawsze na pierwszym miejscu stawiam szkołę, później gry, rozrywkę itd. Absolutnie nie zamierzam, mówiąc językiem potocznym "nołlajfić" przy kompie; nie o to tutaj chodzi. Pasjonuję się historią, dokładnie fascynuję mnie starożytność.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze widać mnie najczęściej w weekendy, tak jak już mówiłam, w tygodniu gram dosyć mało. Pomijam dni wolne, ferie, wakacje- wtedy jestem jeszcze dłużej. Można mnie spotkać najczęściej w godzinach porannych, popołudniowych, czasem późno wieczorem.

Umotywowanie podania: Chcę spróbować swoich sił, ale również nie chcę zawieść. Mimo niektórych rzeczy teoretycznie uniemożliwiających mi dostanie tej posady postanowiłam spróbować.

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na tak

Zawsze pomagasz na czacie, jesteś miła i ogarnieta, jest mało pomocnikow, więc się przydasz, podanie ladne, często jesteś w grze.

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No oczywiście, że tak. Po pierwsze i najważniejsze: Pomagasz. Nieważne jak, czy podpowiedzią, czy materialnie, zawsze jesteś gotowa. Po drugie: Jak to mówią, jesteś ,,ogarnięta" (nienawidzę tego sformułowania), czyli jesteś spokojna, nie unosisz się, i potrafisz spokojnie porozmawiać. Po trzecie: Jako osoba, której praktycznie nie da się nie lubić nadajesz się. Niby miałaś bana, ale opisałaś mi sytuację, tylko szkoda, że tego opisu nie zawarłaś tutaj, jednak myślę, że jest to jeszcze zrozumiałe. Więc moim zdaniem, jak najbardziej się nadajesz, i powinnaś dostać dodatkowe narzędzia do pomocy graczom (i w końcu nie będę sam :p)

4. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK :) Pomagasz, jesteś miła i ogarnięta

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na TAK.
    - Ładne podanie,
    - Aktywna na serwerze,
    - Nadajesz się na to stanowisko.

6. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    No powiem szczerze, podanie mnie zaskoczyło i to bardzo mile. Jest przejrzyste, czyste treściowo i nie tylko.
    W grze jesteś bezbłędna, pomagasz, dbasz o to, aby był spokój, pomagasz ile możesz.
    Od kilkunastu tygodni czytam te "podania" i powiem szczerze, żadne mi się nie podobało jak to. Widzę, że trochę posiedziałaś nad tym podaniem pisząc go, dlatego powiem Ci szczerze, że jestem na bardzo, ale to bardzo duże tak.

Powodzenia. ​

7. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Odpowiem krótko, póki mi się chce. Regulamin mówi, że osoba, która dostała bana, pomocnikiem zostać nie może. Pozdrawiam

Reklama
  8. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Nie:
    -miałaś bana.
    Tyle wystarczy.

9. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja jestem neutralna. Podanie ładne, czytelne i ciekawe. Jednak wszystkie plusy zostały zniwelowane przez twojego bana. Nie jestem ani na tak ani na nie.

10. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Gabi za co miałaś bana?

11. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Mati... Sonia zapytała za co ma bana, a nie co musiała zrobić, żeby dostać UB.
    Taka odpowiedź nic nie daje.
    Tylko nabijasz posty.

12. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bana miałam za reklamę na msg. Myślę, że nie ma sensu uwzględniać tu bana związanego z "aferą ac", gdyż zostałam "zablokowana", aby się wytłumaczyć. W efekcie dostałam UB, ponieważ potwierdziłam, że nie byłam w to zamieszana.

13. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Akceptuję.

14. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Gratulacje!!!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.