Imię: Kuba Dokładny nick w grze: Sznajper202 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram około od 2 do 4 godzin. W wolne dni dłużej Najchętniej na survivalu i Creative. Data urodzenia: Urodziłem się 4 grudnia 2001 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Ok. 2011 na 1.5.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CA gram od około miesiąca. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany ani na serwerze ani na Forum. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak Dużo razy pełniłem podobną funkcję na serwerach z dużą ilością graczy. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na razie nie mógłbym zmienić za dużo, ale pomagałbym administracji w utrzymywaniu porządku na serwerze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: [align=center]Obowiązki Pomocnika Pomocnik powinien pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu Zgłaszać wszystkie problemy/usterki/bugi dla Administracji Pomagać graczom w ich problemach. Uczestniczyć w życiu serwera a także forum. Być dyspozycyjnym. Komendy Pomocnika Pierwszą komendą pomocnika jest /kick . Komenda ta umożliwia pomocnikowi wyrzucenie gracza łamiącego regulamin z serwera Drugą komendą pomocnika jest /mute . Komenda ta służy do wyciszenia gracza który robi spam lub reklamuje serwer. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Kiedy nie ma nikogo z pomocników lub moderatorów na serwerze często widzę jak gracze łamią regulamin. Chciałbym pomóc administracji w utrzymywaniu porządku W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Podczas powstałego konfliktu wysłuchałbym obu stron sprzeczki, próbowałbym dojść do przyczyny kłótni i winnego ukarać upomnieniem. Gdy winny będzie łamał regulamin zastosuję jedną z komend pomocnika. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Moim zdaniem posiadam takie umiejętności, lubię służyć pomocą ludziom którzy jej potrzebują Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Kuba, mam 14 lat i chodzę do gimnazjum. Jestem aktywnym graczem i lubię pomagać. Dobrze buduję i umiem posługiwać się komendami. Na co dzień jestem zwykłym uczniem i zawodnikiem Judo. Trenuje sport od 5/6 lat i uczestniczę w różnych międzynarodowych zawodach. Jestem uczciwy i pomocny, można się ze mną dogadać. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem dostępny w porach od ok.14/15 do 18/19 w wolne dni przesiaduję dłużej. Posiadam Ts3 i jestem na nim prawie cały czas. Umotywowanie podania: Chętnie pomogę dla was w rozwoju serwera Kiedy będziecie zajęci to ja będę pilnował porządku i myślę że będę robił to tak jak trzeba [/align] Pozdrawiam Sznajper202
Jestem kategorycznie na NIE. Zachowanie nie jest godne pomocnika, Nie zachowujesz pewnych zasad, które pomocnika obowiązują, Mam wątpliwości, co do tego, czy przeczytałeś regulamin.
Jestem na tak, pan Sznajper jest bardzo miłą osobą i strasznie pomocną. Dzięki niemu miło grało mi się na serwerze. Pan Sznajper nie narzeka i nie oddaje odpowiedzialności w ręce innych. Moim zdaniem Sznajper całkowicie nadaje się na pomocnika. ~~Belfegor
Jestem neutral, sorka Kuba. Aktywny na forum. Aktywny na serwerze. Podanie ładne. Robisz błędy interpunkcyjne, oraz ortograficzne w najprostszych słowach. Jeszcze jak ja jeszcze grałam na serwerze, i byłam na Creative widziałam, czasmi jak ktoś pyta o pomoc, Ty wtedy byłeś online, lecz zamiast pomóc dalej bawiłeś się ze znajomymi. Oczywiście mogłeś być afk, tylko wtedy byś nie pisał na globalu ;p. Kasia.
Plusy: + Jesteś moim dobrym kolegą + Ogarniasz komendy gracza jak i pomocnika, + Naprawdę ładne podanie + Nie dajesz się prowokować. Minusy: - Krótko grasz na serwerze... * Dam znać jak coś wymyślę Jestem na TAK