Witam. 1. Nick w grze: Yoshimurato 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ThreeEyedMaster 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 2016-02-23 19:30 (około) 5. Dowody: Brak/Server (Obecność adminów i czytanie przez nich czatu) Składam skargę na ThreeEyedMaster. Więc, chodzi o to, że mam w piwnicy jakieś 100 psów, kilku ludzi sie do mnie przeteleportowało wraz z naszym ukochanym ViceAdminem. Napisałem wtedy na czacie, że lubią sie ruchać <- Co jest synonimem od słowa "Ruszać się" (Polecam internety, słowniki czy co tam jeszcze). Następnie Wasz człowiek po prostu mnie zabił i wyrzucił z serwera, przez co straciłem dużo przedmiotów (sporo diamentów itd.). Wyrzucenie z serwera? Okej, jeśli ktoś uznał to za słowo o znaczeniu wulgarnym - luz. Ale co z zabójstwem, gdzie po wróceniu na miejsce, moich przedmiotów już nie było? Czekam na odpowiedź i pomoc. Powtórzę - kick -OK. Ale to już nie jest moja wina, że straciłem moje itemy. Po prostu przede mną stałeś i ktoś mnie uderzył w tej samej chwili, w której mnie wyrzuciłeś. Czyli to, że straciłem przedmioty, jest tylko i wyłącznie z Twojej winy. Btw. Mogę się odnieść też do tego, że mogłeś dać jakieś ostrzeżenie. [hr] Btw 2. Miałem dobrze zenchantowane kilofy, łopate, topór i miecz. Troche czasu nad tym spędziłem. / Tak tylko dodam, że to nie jest w porządku.
A czy to jest Vice Admina wina,że naruszyłeś netykietę ? on tylko zrobił co do niego należy A w sprawie rzeczy to administracja nie odpowiada za utracone przedmioty
Potwierdzam, że administracja nie odpowiada za stracone przedmioty, jednak nadmienię, że chodzi tu o sytuacje, że biegasz sobie po survivalu i przykładowo wpadniesz do lawy, bo ktoś wylał. Także, Twoje słowa nie mają tutaj ani znaczenia, ani sensu. Niemniej jednak dzięki za odpowiedź.
Wiesz, gdybyś nie zaprosił ludzi do domu, i gdybyś nie naruszył netykiety nic by się nie stało. Przemyśl to spokojnie, bez unoszenia się.
Ale zapomniałem też dodać nie masz żadnych dowodów w tej sprawie nie wrzuciłeś żadnego screena lub nagrania. To jest tylko moje zdanie oczywiście ty możesz mieć inne pozdrawiam !
Odwracanie kota ogonem. Gdyby Twoja matka i Twój ojciec kiedyś gdzieś tam do siebie nie zagadali to Ciebie by tutaj nie było. Tak samo mogę sobie opisać. Podobna sytuacja? Czekam na mądrą wypowiedź, a nie coś typu "Czegoś tam nie trzeba było, bo coś tam sie stało i coś tam gdzieś tam".
Chcesz mądrej wypowiedzi? Zacznij od przemyślenia sprawy zanim napiszesz(skopiujesz) kolejny raz tą samą skargę... Jedna została zamknięta (czyt. odrzucona) więc pisanie kolejnej naprawdę nic nie da. Three postąpił zgodnie z regulaminem, a ty nie. To, że miałeś ct podczas kicka to już jest tylko i wyłącznie twój problem... A co do nabijania postów: Robisz to sam w znacznie większym stopniu. Podsumowując: Kick słuszny, a ct to nie sprawa administracji. Itemy odzyskasz od tego kto je wziął. Pozdrawiam ps. Moją odpowiedź usunę po zamknięciu tego wątku.
Jak sie sprawa rozwiąże, to ja usunę konto na forum o ile jest taka opcja. Podsumowując: Kick słuszny, ale to że straciłem przedmioty to nie moja wina, tylko tego, że w tej samej sekundzie oberwałem. Btw 2. Nie było ostrzeżenia, że mogę zostać wyrzucony z serwera.
Zostałeś wyrzucony (kick) przez ThreeEyedMaster'a słusznie. To że byłeś w walce z kimś innym nie jest naszą winą co za tym idzie, nie jesteśmy winni utraty Twoich itemów, czyli nie oddajemy ich. Sprawę uważam za zamkniętą. PS: Nie ma obowiązku ostrzegania przed kick.