Kod: Nie wiem co wpisać Imię: Adela Dokładny nick w grze: adeluna7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: około 1-3h najchętniej gram na Creative Data urodzenia: 2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: gram od około 3 lat wersja bodajże... 1.6.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: około 2 lat, od roku bardziej się tym serwerem interesuję Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie, nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, na wszystkich serwerach byłam "za młoda" i pewnie tutaj też Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aby gracze byli dla siebie milsi i nie dokuczali sobie Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Musi pomagać moderatorom, pomagać graczom zgłaszać administracji błędy i poważniejsze skargi. Dobrze by było aby ostrzegał ludzi za przeklinanie itp. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać ludziom, chociażby w grze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z obiema stronami konfliktu, spróbuję dotrzeć do sedna sprawy. Nie krzyczę ani nie grożę. Po prostu rozmawiam Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, często współpracuję ze wszystkimi Opisz swoją osobę: Jestem miła, spokojna nie łatwo mnie zdenerwować. Często pomagam innym, w realu jak i w grach. Czasami jednak przeżywam czas "złości", wtedy mogę hejtować i muszę poczekać kilka minut aby ochłonąć. Lubię czytać książki, przeważnie fantasy i przygodowe. W realu nie jestem jakoś bardzo zauważana, ale jestem towarzyska, rzadko czegoś się wstydzę. Mam kolegów i koleżanki ale przyjaciela nie. Określ swoją dyspozycyjność: Bardzo rzadko afkuję, jestem dostępna bardzo często, nikt nie musi długo czekać aby ze mną porozmawiać Umotywowanie podania: Jako zwykły gracz pomagam innym, nie ważne czy mam rangę czy nie. Staram się łagodzić konflikty i je rozwiązywać, jestem miła dla WSZYSTKICH bez wyjątków, nawet moich wrogów [hr] Przepraszam za brak wpisanych komend , komendy te to /mute i /kick. Kick wyrzuca z serwera, a mute wycisza gracza
Rozpocznę drugi jako ja + Długo znasz się na minecraft - CO do tego to ja wątpie nie widziałem cię na serwerze. - I tutaj Polega problem. nie pomagasz na serwerze. Poproszę 1 screen jak pomagasz na serwerze Jestem na NIE
Screena oczywiście dam. Napisałam także, że od roku interesuję się craftapple. Co do nie zauważenia mnie na serwerze jest całkiem oczywiste z powodu np. Innych godzin grania. Dziękuję za opinię