MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika~adeluna7

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika adeluna7, 23 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kod: Nie wiem co wpisać

Imię: Adela

Dokładny nick w grze: adeluna7

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: około 1-3h najchętniej gram na Creative

Data urodzenia: 2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: gram od około 3 lat wersja bodajże... 1.6.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: około 2 lat, od roku bardziej się tym serwerem interesuję

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie, nigdy

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, na wszystkich serwerach byłam "za młoda" i pewnie tutaj też

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aby gracze byli dla siebie milsi i nie dokuczali sobie

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Musi pomagać moderatorom, pomagać graczom zgłaszać administracji błędy i poważniejsze skargi. Dobrze by było aby ostrzegał ludzi za przeklinanie itp.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać ludziom, chociażby w grze

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z obiema stronami konfliktu, spróbuję dotrzeć do sedna sprawy. Nie krzyczę ani nie grożę. Po prostu rozmawiam

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, często współpracuję ze wszystkimi

Opisz swoją osobę: Jestem miła, spokojna nie łatwo mnie zdenerwować. Często pomagam innym, w realu jak i w grach. Czasami jednak przeżywam czas "złości", wtedy mogę hejtować i muszę poczekać kilka minut aby ochłonąć. Lubię czytać książki, przeważnie fantasy i przygodowe. W realu nie jestem jakoś bardzo zauważana, ale jestem towarzyska, rzadko czegoś się wstydzę. Mam kolegów i koleżanki ale przyjaciela nie.

Określ swoją dyspozycyjność: Bardzo rzadko afkuję, jestem dostępna bardzo często, nikt nie musi długo czekać aby ze mną porozmawiać

Umotywowanie podania: Jako zwykły gracz pomagam innym, nie ważne czy mam rangę czy nie. Staram się łagodzić konflikty i je rozwiązywać, jestem miła dla WSZYSTKICH bez wyjątków, nawet moich wrogów :)
    [hr]
    Przepraszam za brak wpisanych komend , komendy te to /mute i /kick. Kick wyrzuca z serwera, a mute wycisza gracza

Reklama
  2. PolishDevil

PolishDevil Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie
    Podanie nieczytelne

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Rozpocznę drugi jako ja :D
    + Długo znasz się na minecraft
    - CO do tego to ja wątpie nie widziałem cię na serwerze.
    - I tutaj Polega problem. nie pomagasz na serwerze. Poproszę 1 screen jak pomagasz na serwerze
    Jestem na
    NIE

4. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Screena oczywiście dam. Napisałam także, że od roku interesuję się craftapple. Co do nie zauważenia mnie na serwerze jest całkiem oczywiste z powodu np. Innych godzin grania. Dziękuję za opinię

5. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Odrzucone.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę