MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Creative322

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika YourNightmareee, 24 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Imię:Michał​
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Około 3-4 godziny w dniach roboczych.W weekend jest to 5-6 godzin.Moim ulubionym serwerem jest Creative,aczkolwiek ostatnimi czasy wchodzę na serwer Survival.​
    Data urodzenia:29.01.2000​
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W Minecraft'a zacząłem grać w 2011 roku.O ile dobrze pamiętam,była to wersja 1.5 Beta.​
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Kwiecień 2015 r.​
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie.​
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak,parę razy pełniłem funkcję administratora,a także moderatora.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Według mnie serwer jest bardzo dobrze przemyślany,zarówno pod względem oferty(survival i serwer kreatywny),a także pod względem pluginów i systemu rang.Moją propozycją byłoby zastąpić serwer Seablock serwerem Skyblock,bo często słyszałem prośby graczy o ten typ serwera.​
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązki pomocnika
    1.Pomocnik ma za zadanie pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    2.Pomocnik ma obowiązek zgłaszać wszelkie bugi/usterki administracji.
    3.Pomagać graczom w ich problemach i odpowiadać na ich pytania.
    4.Uczestniczyć w życiu serwera i forum.
    5.Być dyspozycyjnym
    Komendy pomocnika
    1.Pierwszą i najczęściej używaną komendą pomocnika jest /kick.Służy ona pomocnikowi do wyrzucenia z serwera gracza,który łamie regulamin.
    2.Drugą komendą jest /mute,dzięki której pomocnik może wyciszyć gracza,który powoduje spam,reklamuje serwer.​

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Z natury lubię pomagać innym i jestem pomocny.Często podczas nieobecności pomocnika lub moderatora widzę,jak gracze łamią regulamin i wtedy nie wiem co robić.Myślę,że mógłbym pomóc w rozwiązaniu problemu,że gracz musi patrzeć,jak inni nie stosują się do zasad serwera.​
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Myślę,że najlepszą metodą na tego rodzaju konflikty jest mediacja,a więc wysłucham racje dwóch stron,a potem uznam kto ma racje w danym sporze,a także znajdę ich przyczynę.Winnego ukarałbym upomnieniem słownym,a w razie braku efektu,użyłbym komendę pomocnika.​
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,używam jej codziennie m.in. w szkole.​
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Michał i mam 16 lat,a w tym roku kończę gimnazjum.Moimi zainteresowaniami są militaria,lotnictwo i motoryzacja.Według mnie uczę się całkiem nieźle bo od IV klasy szkoły podstawowej mam same świadectwa z wyróżnieniem(czerwony pasek).Po skończeniu gimnazjum zamierzam iść do liceum mundurowego,a po ukończeniu go iść do straży granicznej oraz kształcić się dalej w tym kierunku.Poza nauką lubię słuchać muzyki,grać na komputerze oraz robić zdjęcia.Jestem osobą koleżeńską,zabawną i miłą.
    Określ swoją dyspozycyjność:W dni robocze jestem dyspozycyjny w godzinach 15/16 do 21/22,a w weekendy od godziny 10 do 22.​
    Umotywowanie podania:Bardzo chcę spróbować swoich sił jako pomocnik i myślę,że się do tego nadaje,gdyż już takie funkcje pełniłem.Wyrażam nadzieję,że pod nieobecność kogoś z ekipy będę wzorowo pilnował porządku na serwerze.​

Pozdrawiam.

Reklama
  2. Weeby

Weeby Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na nie, gdy zobaczyłam to podanie po prostu podłam ze śmiechu, powody poniżej. Moim zdaniem nie jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko, zachowanie okropne.

* Nie kulturalny
    * Zaczyna kłótnie
    * Obraża graczy
    * Nie pomaga
    * Brak sensownych postów na forum
    * Słabe podanie
    * Po znaku interpunkcyjnym stawia się spacje

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam takie spostrzeżenia jak Weeby, plus dzisiaj zrobiłem coś słusznie, a ty podważałeś moje zdanie. Co oznqcza, że nie znasz regulaminu.

4. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Wypowiem się Jako Ja
    Pzytywne:
    Wysoki wiek
    Długo grasz w minecraft oraz na craftapple
    Negatywne:
    Nie Pomagasz na serwerze
    Wiedzę błąd bo przycinku jest spacja,
    Nie wierzę ci że masz lat 16,
    Nie jesteś Kultularny. I tak jak mówiłem Nie pomagasz na serwerze
    Jestem na NIE

PS: Zadam ci pytanie (Creative322 chcem cię sprawdzić)
    Pomocnicy i Moderatorzy to Ekipa czy Administracja?

5. @Webby
    Jakoś nie widuję Cię ma serwerze,a także nie rozmawiałaś ze mną więc raczej trudno Ci wiedzieć jak się zachowuję.Fakt tego, że nie widzisz jak pomagam wynika z tego, że nie ma Cię na serwerze.Jakoś też nie pamiętam żebym kogoś obrażał.Nie rozumiem też dlaczego mnie pouczasz o interpunkcję,skoro "Nie kulturalny" piszemy razem.
    @indianajones1899 Owszem tak było,jednak nie wiedziałem, że to co podaje ta osoba to są serwery i myślałem, że mutujesz za spam, co mi się spamem nie wydawało, dopiero potem napisałeś, że reklamował serwer.
    @mati1x1
    Nie wiem po czym wnioskujesz, że nie mam 16 lat, ale prawdopodobnie po tym, że napisałem Ci tak samo pod twoim podaniem.Pomocnicy i moderatorzy to ekipa.

6. LukDub

LukDub Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czasem Cię widać na serwerze, ale nie przypominam sobie sytuacji, w której byś próbował pomóc.

7. TheMasterPL

TheMasterPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE.

1. Wyzywasz wszystkich.
    2. Nie pomagasz nikomu.
    3. Po znakach interpunkcyjnych pisze się spacje ;)

Reklama
  8. JakubCreeper

JakubCreeper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Cóż... sporo negatywnych opinii. Ja spróbuje wychwycić jakieś lepsze strony, ale proszę mnie nie posądzać o stronniczość. To zaczynamy od plusów:
    +Odpowiedni wiek,
    +Widuje Cię na serwerze,
    +Czasem pomagasz, nie napisze, że zawsze.
    +Długi staż na serwerze,
    +Masz doświadczenie z innego serwera.
    No to minusiki by było sprawiedliwie:
    -Podanie nie jest najpiękniejsze jakie widziałem.
    -Kilka błędów z interpunkcją (chyba każdy to napisał).
    -Nie widzę Cię często na forum. Fakt, sam rzadko jestem, ale po reputacji można ocenić aktywność.
    Jestem na TAK.

Pozdrawiam ;)

9. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Tak jak Jakub napisał, jestem na Tak :>

PS. Po znaku interpunkcji jest spacja

10. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Jest parę błędów ale to się każdemu zdarza to się nie czepiam :p.
    -nie udzielasz się na forum jakoś szczególnie
    -nie widzę żebyś pomagał
    -widuje cie nieraz na serwerze
    podsumowanie ja pozostanę NEUTRALNY :p
    Pozdrawiam

11. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    Jestem na Nie , jest wiele powodów jednak powiem jeden: podważałeś słowo [color=#32CD32:]:[/color]Pomocnika:[:IndianaJones... Wszelkie błędy ortograficzne jak i np: [/color] są przypadkowe (pisze na starszym laptopie ;d)

12. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jesteś miłą osobą na creative widzę Cię prawie zaawsze.

Ogarniasz komendy itd. itp. Zasługujesz na range pomocnik

Jestem na
    TAK​

13. SMAV

SMAV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie powody są podane

14. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na Nie, ponieważ:

-> Podanie ubogie, błędy ortograficzne jak i interpunkcyjne,
    -> Prosiłeś o to, aby zobaczono twoje podanie,
    -> Nie widzę, abyś pomagał na czacie,
    -> Nie udzielasz się w żadnym stopniu na forum,
    -> Nie chce mi się wierzyć, abyś pełnił funkcję "administratora" na innych serwerach,
    -> Według mnie skłamałeś z wiekiem,

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę