1.Nick z gry: _VgriV_ 2.Data otrzymania bana: 20-02-2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód mojego bana to Cheaty ban na [IP] i Multi F wiem i Przepraszam was z wszystkie obraźliwe rzeczy lub tym podobne. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: ponieważ gram na nim już 3 lata a nie mam na jaki serwerze grać z moim kolegą Tinki przysięgam że nie będę więcej Cheatował [Czitował] jeszcze raz przepraszam was za moje Zachowanie itp ....
Oj foku fokus ile razy już coś takiego słyszałem jak byś nie latał po arenie to byś nie dostał bana [hr] Oj fokus fokus ile razy już coś takiego słyszałem jak byś nie latał po arenie to byś nie dostał bana
Uważam, że nie powinieneś dostać UB. Podczas twojej wizyty na kanale pomocy (ts.craftapple.pl) nie okazałeś skruchy tylko zacząłeś wyzywać administrację. Zdecydowanie nie powinieneś dostać UB FuBu&BuBu Mobile
Jestem przeciw ub serwer ma zasady zeby nie cheatowac jak chcesz chceatowac to idz na inny co sa dozwolone cheaty... I na ts'ie wyzywales administaracje.... Nieeee powinienes dostac ub
Przez takich 13 letnich chłopakczów z cheatami na pvp, straciłem ponad skrzynie protów, bo nie umiecie się uczciwie klepać Prota chętnie weźmiesz na aurze, ale bana już nie ? A sio, Perm ci się należy, dla nauczenia rozumu