MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Sznajper202

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Sznajper202, 25 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nick z gry: Sznajper202

Data otrzymania bana: 2016-02-25

Sytuacja oraz powód otrzymania bana: wchodzę na serwer i dostaje bana od jumaj z podpisem "Nieodpowiedni avatar (poprzedni) - Obraza pomocnika"

Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ nie wstawiałem żadnego avatara który obrażałby pomocnika ;) nie wiem o co chodzi tobie jumaj ale okey :). Chciałbym dostać UB ponieważ potrzebuję mieć kontakt z kilkoma osobami a otrzymany ban mi w tym przeszkadza :)

Reklama
  2. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Ustawiłeś dwa razy faszystowski avatar. Kolejny avatar zawierał rzeczy niestosowne i wulgarne, lecz z powodu błędu permisji nie mogłam Cię zbanować. Podczas mojego kombinowania i rozmyślania "co zrobić by owe permisje zadziałały" mój pieso wskoczył na łóżko, na którym byłam z laptopem, przez co przypadkiem dostałeś jedną z rang Sponsorskich, a zamiast spokojnie wyjaśnić to ze mną i Patem zacząłeś go wyzywać od "kutasów".

Ode mnie UB nie ma.
    Możesz liczyć na miłosierdzie Marcinka bądź Soni, chociaż wątpię że je otrzymasz, bo ban jest jak najbardziej słuszny, a cztery dni to nie tak dużo.

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    A więc... ja tu wszystko wyjaśnię.
    Avatar był iście wulgarny, nie raz byłeś ostrzegany za ustawianie avatarów niezgodnych z regulaminem.
    Obraza pomocnika nastąpiła na PW, wysłałem Jumajowi wystarczające dowody, przez co dostałeś bana za:

-Obrazę pomocnika
    Co za tym idzie, sznajper202 nie zna regulaminu, a powinien go znać, gdyż iż ponieważ jest pomocnikiem, czyli powinien reprezentować poprawne zachowanie nawet na TeamSpeak3 i znajomość regulaminu.

PS: Ja Cie ostrzegałem, Marcinek7 również, dostałeś 2 kicki jeśli dobrze pamiętam za ustawianie niestosownych (i nie tylko) avatarów

Ban słuszny

4. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Avatar zmieniłem przed twoim kickiem i to było tylko po to żeby pokazać dla belfera obrazek a ty nie masz co robić i biegasz wszystkim zaglądasz wszędzie żeby tylko + dostać :)

5. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dodam jeszcze, że za wczorajszą, przepiękną piosenkę skierowaną do mnie powinieneś otrzymać również bana na 4 dni (teraz ban łącznie miałby długość 8 dni), lecz nie otrzymałeś go, ze względu na moją "litość".

6. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    hahaha :D nie wiem czy zauważyłaś ale razem ze mną śpiewał ją Cytrus i belfegor ;)

7. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Kolegów w to nie mieszaj, bo ani Cię nie obronią ani nie będą za Ciebie ponosić kary. Cytrus był AFK, a Belfegor, z tego co pamiętam czytał czat/forum i się śmiał ogromnie.

Reklama
  8. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    to źle pamiętasz ;)

9. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Ban jak najbardziej słuszny.

Otrzymałam dowody na to iż wyzywałeś pata (należy do ekipy), słyszałam na temat piosenki wiele, otrzymałam również dowody w postaci ScreenShot'ów z Twoimi avatarami oraz ostrzeżeniami które zignorowałeś. 4 dni to mało na odczekanie kary, również moim zdaniem Yumi potraktowała Cię ulgowo, doceń to.

Ban pozostaje.​

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę