Nick z gry: Sznajper202 Data otrzymania bana: 2016-02-25 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: wchodzę na serwer i dostaje bana od jumaj z podpisem "Nieodpowiedni avatar (poprzedni) - Obraza pomocnika" Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ nie wstawiałem żadnego avatara który obrażałby pomocnika nie wiem o co chodzi tobie jumaj ale okey . Chciałbym dostać UB ponieważ potrzebuję mieć kontakt z kilkoma osobami a otrzymany ban mi w tym przeszkadza
Ustawiłeś dwa razy faszystowski avatar. Kolejny avatar zawierał rzeczy niestosowne i wulgarne, lecz z powodu błędu permisji nie mogłam Cię zbanować. Podczas mojego kombinowania i rozmyślania "co zrobić by owe permisje zadziałały" mój pieso wskoczył na łóżko, na którym byłam z laptopem, przez co przypadkiem dostałeś jedną z rang Sponsorskich, a zamiast spokojnie wyjaśnić to ze mną i Patem zacząłeś go wyzywać od "kutasów". Ode mnie UB nie ma. Możesz liczyć na miłosierdzie Marcinka bądź Soni, chociaż wątpię że je otrzymasz, bo ban jest jak najbardziej słuszny, a cztery dni to nie tak dużo.
A więc... ja tu wszystko wyjaśnię. Avatar był iście wulgarny, nie raz byłeś ostrzegany za ustawianie avatarów niezgodnych z regulaminem. Obraza pomocnika nastąpiła na PW, wysłałem Jumajowi wystarczające dowody, przez co dostałeś bana za: -Avatar'y, -Obrazę pomocnika Co za tym idzie, sznajper202 nie zna regulaminu, a powinien go znać, gdyż iż ponieważ jest pomocnikiem, czyli powinien reprezentować poprawne zachowanie nawet na TeamSpeak3 i znajomość regulaminu. PS: Ja Cie ostrzegałem, Marcinek7 również, dostałeś 2 kicki jeśli dobrze pamiętam za ustawianie niestosownych (i nie tylko) avatarów Ban słuszny
Avatar zmieniłem przed twoim kickiem i to było tylko po to żeby pokazać dla belfera obrazek a ty nie masz co robić i biegasz wszystkim zaglądasz wszędzie żeby tylko + dostać
Dodam jeszcze, że za wczorajszą, przepiękną piosenkę skierowaną do mnie powinieneś otrzymać również bana na 4 dni (teraz ban łącznie miałby długość 8 dni), lecz nie otrzymałeś go, ze względu na moją "litość".
Kolegów w to nie mieszaj, bo ani Cię nie obronią ani nie będą za Ciebie ponosić kary. Cytrus był AFK, a Belfegor, z tego co pamiętam czytał czat/forum i się śmiał ogromnie.
Ban jak najbardziej słuszny. Otrzymałam dowody na to iż wyzywałeś pata (należy do ekipy), słyszałam na temat piosenki wiele, otrzymałam również dowody w postaci ScreenShot'ów z Twoimi avatarami oraz ostrzeżeniami które zignorowałeś. 4 dni to mało na odczekanie kary, również moim zdaniem Yumi potraktowała Cię ulgowo, doceń to. Ban pozostaje.