Droga Ekipo Craftapple! Gdy usłyszałem słowa: ,,mc.craftapple.pl" pomyślałem że to jakiś serwer. Zapytałem się kolegi co to ,,Craftapple" w odpowiedzi usłyszałem -Serwer w Minecraftcie-. Kolega podał IP i tak zaczęła się moja przygoda =D krótko mówiąc: Macie cool Administrację,Niepowtarzalny spawn i wszystkie moje ulubione minigry. Kilka słów o mnie: Nazywam się Kuba,mam 10 lat i jestem z Dolnegośląska.Lubię grać w Minecrafta i Agar.io oraz lubię uprawiać sport.Mam supcio kolegów i czasem wkurzającą siostrę. Lubie Nutellę,filmy o grach z lat 80-tych (takie jak Piksele) i muzykę z kanału (na YouTube) NoCopyrightSounds. Chciałbym bardzo pomagać ludziom którzy nie wiedzą naprzykład (Chciałbym pomagać na Creative jakby co) jak zrobić działkę,jakie są biomy i dopilnować chatu na Creativie =) Pozdrawiam, Deadfox =D
Błędny wzór. Powodzenia za miesiąc następnym razem skorzystaj z tego wzoru http://craftapple.pl/forum/thread-11.html
Niewiem co wybrać: -Zrobić trzecie podanie (które będzie poprawne) -Zostawić robienie trzeciego podania w spokoju Co wybrać?