MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Ekipa

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika LikeThatBoss, 26 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    8. Były członek Ekipy lub Administracji nie może powrócić na swoją rangę, jeżeli następstwem jej utraty było:
    a. Rezygnacja ze stanowiska.
    b. Naruszenie netykiety, norm socjalnych.
    c. Złamanie niniejszego regulaminu.
    Oto fragment regulaminu który został dodany ostatnio,
    I tutaj według mnie pojawia się problem, ponieważ Administrator CraftApple
    Podkreśla tutaj, że wszyscy co zrezygnowali poszoł won, bez powrotu,
    Chociaż jeszcze 3/4 miesiące temu przyjął marcinek7 z powrotem do ekipy jako pomocnika i co 4 miesiące i VAdmin murowany?
    W takim razie co Panu Administratorowi przeszkadza w powrotach byłej ekipy do ekipy? Tu nie chodzi o mnie, tylko o kilku osobach które były w ekipie i chciałyby powrócić.
    To że mi się zepsuł komputer (np.) i zrezygnowałem to znaczy że nie mogę wrócić do ekipy?
    Proszę o wyrażenie zdania w komentarzach.

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Z tego co mi wiadomo, ten punkt został dodany po jego powrocie. Niestety pewności nie mam.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Ja tylko w gwoli ścisłości zaznaczę, iż Marcinek wrócił w Marcu 2015, czyli prawie rok temu.

4. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Z w/w cytatów wynika iż Marcinek został ponownie przyjęty do ekipy w marcu, a nowy regulamin wraz z owym podpunktem wprowadzono w sierpniu.

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Ten wątek nie powinien być w dziale "Pytania i Problemy" zamiast tutaj?
    Nadal sądzę, że został wybrany zły dział.
    A co do tematu, Three w zupełności się z Tobą zgadzam. W Ekipie potrzeba wartościowych ludzi dlatego moim zdaniem powinna być jednak jakaś szansa powrotu dla "wartościowych" osób :)

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Mam wrażenie, iż nie wszyscy zrozumieli sens tego tematu.
    Moim zdaniem, i jestem o tym święcie przekonany, LikeThatBoss zwraca uwagę na to, iż cytowany przez Niego fragment Regulaminu nie jest najszczęśliwszym zapisem. Argumentuje to, zresztą słusznie, przykładem Gracza Marcinek7. Który wrócił do gry na CraftApple, dołączył do Ekipy i pokazał (okazał się), iż jest wartościowym człowiekiem. Dzięki czemu zyskaliśmy wszyscy, zarówno Gracze jak i Administracja. Zostało to docenione przyznaniem mu rangi ViceAdministratora.

Z pewnością pośród osób, które opuściły Ekipę CraftApple znajdują się jednostki wartościowe. Nie mówię tutaj o osobach, które odeszły w negatywnej atmosferze. Ale np. stolenlegacy czy _Zielony_ moim zdaniem spokojnie mogliby zasługiwać na drugą szansę. Co zdaje się potwierdzać przykład Gracza Marcinek7.

7. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładnie tak ThreeEyedMaster, bardzo dziękuję za rewelacyjną enterpretację mojego posta. :)

Reklama
  8. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jeszcze raz podkreślę o co mi chodzi:
    Infiniter dodał punkt po tym jak przyjął Marcinek7, skoro tak to znaczyłoby to bezpośrednio że Marcin nie zasługiwał na drugą szansę a Administrator się pomylił, co jak wiemy jest kłamstwem Marcin to bardzo dobry VAdmin i pozdrawiam :p

9. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Szkoda, że niektórym osobom z dawnej Ekipy, zamyka się jakimś punktem regulaminu, chęć czy szansę powrotu do Ekipy. Wielu z nich wspaniale spełniało się w tej roli. A jak to się ma do obecnych przedstawicieli Ekipy? Pan Sznajper202: pomocnik serwera Craftapple a na Ts Bana odsiaduje. Skoro takich ludzi obecnie będzie preferować Administracja na stanowiska w Ekipie, no to gratulacje i wyrazy ubolewania.

10. LikeThatBoss

LikeThatBoss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W pełni się z tobą zgadzam Dakota :(

11. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dakota ts to nie mc ;)

12. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Sznajper202, ty jako pomocnik powinieneś reprezentować dobry poziom nawet na TeamSpeak3, jest to cała sieć serwerów CraftApple, czyli to co się dzieje na TS3 jest też powiązane z serwerem MC. Zwłaszcza pomocnik. Musi on znać regulamin, a po twoim wybryku widać brak jego znajomości.
    Według mnie, nie ma dla Ciebie miejsca w Ekipie. Zachowujesz się bezczelnie, zanim dostałeś pomocnika jak i po tym, jak go dostałeś.

13. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Czy tylko ja tu widzę ból dupy ze strony niektórych graczy, ponieważ sznajper202 dostał Pomocnika?

14. MsKornel

MsKornel Gość

Źle widzisz ;_;

15. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Widzę dobrze :]

16. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    ThunderBuddys- czy ty musisz wszędzie wprowadzać kłótnie, musisz dorzucić swoje 5 groszy?
    Nie nabijaj Sobie postów, nic Ci to nie da.
    Pisania postów z dwoma wyrazami jest bezsensowne, jeśli chcesz dopisać dwa słowa, to z edytuj poprzedni post, i tam to dopisz...
    Nie tylko tutaj tak zrobiłeś. W skargach zaczynasz kłótnie, i musisz dopowiedzieć co ty o tym myślisz, ale po co to komu?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę