Imię:Kuba Dokładny nick w grze: Deadfox Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Spędzam od 1h do 5h najczęściej na craftapple Data urodzenia: 30.03.2005 (10 lat =( ) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Tak zacząłem w 2011 na wersji 1.2.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Styczeń 2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: tak byłem moderatorem i helperem Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wogóle nic. No chyba żebym dopilnował chatu Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pmocnik może używać komendy: /kick - wywala gracza z serwera /mute - ucisza gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać ludziom i chętnie pracuje zespołowo W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw słucham tych skłóconych, potem świadków (jak wogóle śa) i ustalam kto jest winowajcą. W dodatku upominam osobę, która rozpoczęła konflikt i to wszystko. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Kuba, jestem z DOlnegośląska i mam kotełka. Lubię grać na komputerze, uprawiać sport i być życzliwym oraz dobry. Często jestem na komputzerze i odwieszam wasz serwer codziennie. Jestem troche irotyczny, ale bardzo radko to się zdarza.Jestem również wysportowany,ambitny,genialny (na swoim poziomie) i towarzyski. Określ swoją dyspozycyjność: Mam dobre serduszkko i wolę dobra (tak myśle) Umotywowanie podania: Krótki suchar: Jak się nazywają ulubione chipsy hydraulika? Kranchips. Mam nadzieję że nie zawiodę was. [hr] Przepraszam że się zlewa
No Cóż.... Pisze Odpowiedź tylko Dlatego że Się Nudzę Na Serwerze Ale zobaczmy Co tam Napisałeś.... Plusy! +Widzę cię na Serwerze +Nigdy Nie widziałem żebyś kogoś obrażał +Rozpisałeś się. [!] mam Pytanie: Ile czasu Pisałeś te Podanie? Minusy! -Zbyt Niski Wiek. ;/ -Podanie Nie czytelne. +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+ Hmm... Jestem Neutralny
Drugie podanie w ciągu jednego dnia. Podanie nie będzie podlegało rozpatrzeniu. Wątek do kosza/zamknięcia. Drogi Deadfox, Proszę Cię o mniejszą nachalność w liczbie podań. Musisz odczekać miesiąc. Dzięki
Plissss! No daj mi sznase =( napisałem według wzoru. [hr] Skopiowałem tekst z Prawidłowego podania na craftapple na swoje podanie z moimi informacjami wiec zajęło mi to z 20 minut...
vexen13 On ma 10 lat i ma prawo zachowywać się jak dziecko, bo jeszcze nim jest i dopiero się uczy na swoich błędach. Co do podania jest ono do zamknięcia.