MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

NataliaPolskaxD

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika NataliaPolskaxD, 27 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Nazywam się Aleksandra.

Dokładny nick w grze:
    Mój nick w grze to NataliaPolskaxD

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których
    serwerach najchętniej:
    Trudne pytanie... Spędzam max. 2-3h. Czasem są dni, że w ogóle nie włączę komputera. Ale można spotkać mnie na Creative

Data urodzenia: Urodziłam się 15.07.2000

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Hmmm.... nie pamiętam DOKŁADNIE, ale kilka lat temu...

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 4 miesiące już z Wami jestem <3 Fakt, miałam dłuuugą przerwę od minecrafta, ale już wróciłam :D

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłam karana i raczej podziękuje.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na
    serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam adminem

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym, by gracze szanowali się, nie kłócili oraz by CraftApple było wolne od spamerów i reklam.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    - Pomocnik musi wykonywać powierzone mu polecenia.
    - Musi uspokajać graczy, oraz "ogarniać" chat.

Musi być też wyrozumiały dla graczy, musi im pomagać oraz wyjaśniać "tego nie wolno" itd.
    A tutaj komendy ;-))

/kick [nick] [powód kicka]
    /mute [nick] [czas wyciszenia]

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak każdy piszę, żeby pomagać. Chciałabym też spróbować czegoś nowego, zobaczyć jak to jest być pomocnikiem. A przy okazji mogłabym się czegoś nauczyć, co pomoże mi w życiu ;-)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Hmmm... wysłucham obu stron. Dam im ostrzeżenia za złe zachowanie. Jeśli gracz dalej będzie źle się zachowywał dostanie 2 ostrzeżenie, a za trzecim użyje komend pomocnika.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak :) Nie lubię samotności :D

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Ola, mam "jeszcze" 15 lat, oraz chodzę do 2 gimnazjum. Lubię zwierzęta, sport oraz WSZYSTKO co związane z kuchnią azjatycką. Lubię książki oraz biegam w tzw. dogtrekkingach czyli biegach na ok. 15-20 km z psem. Kocham biegać, gdyż to sport, który uprawiam od 3 roku życia. Lubię jeździć na snowboard, chociaż dopiero się uczę jeździć na snowboardzie. Jak na swój wiek mam dobrą wagę. Od 5 lat jestem wolontariuszką w schronisku dla psów ;) Jestem charyzmatyczna, ciekawska i w pewnym sensie wyrozumiała dla innych :p

Określ swoją dyspozycyjność: 7/10 :D

Umotywowanie podania: Lubię pomagać :D

Edycja 27.02.2016 21:35 - dodałam swoje cechy

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Za pierwszym razem Podanie mnie zraziło kolorystyką.
    Drugi raz jak przeczytałem już było lepiej, moja ocena za Podanie i osobę to Neutral.

Jesteś na serwerze dosyć często ale nie wiem jak to z Twoją kulturą osobistą.
    To moim zdaniem powinien być atrybut dobrego Pomocnika.
    Tak samo jak pomoc innym, potrzebującym. Jakoś nie widzę, byś się pod tym kontem starała.

Pozdrawiam Serdecznie,

Lucklucky10

3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Na chwilę obecną nie mam zdania, ale jednak coś piszę.
    Wydaje mi się, że punkt "Opisz swoją osobę" służy do opisania swoich cech, a nie do opisania zainteresowań. Jakie znaczenie mają zainteresowania w "pracy" pomocnika?
    "Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym, by gracze szanowali się, nie kłócili oraz by CraftApple było wolne od spamerów i reklam." Wszyscy piszą to samo, może trochę oryginalności? Napisz ktoś w końcu coś o odtwarzaczu muzycznym ;p
    I największy absurd dostrzeżony przeze mnie w tym podaniu- na kij komu informacja o wadze kandydata na stanowisko wirtualne?

4. Eijei

Eijei Gracz Kindred

Docenione treści:
    11
    Za dużo Różu! za dużo.....

Ale Dobra zobaczmy...

Plusy:
    + Ładne Podanie. (Nie zlewa się).
    + Widzę Cię na Serwerze.
    + 7/10 zawsze spoko..

Minusy:
    - dosyć długa przerwa.
    - Wyróżnia się Kolorowo. (Kolory Na Odwrót Jak już...)
    -------------------------------------
    To były zastrzeżenia dotyczące Podania. Poza Nim nie widzę Wad Dotyczących ciebie ale jest właśnie taki mały Minusik:

Tak Jak Mówił
    Moderator: CharmingFlame Trzeba było Opisać swoje Cechy a nie zainteresowania.

Jestem na
    Tak.

5. NataliaPolskaxD

NataliaPolskaxD Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przepraszam za róż :p

6. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jeżeli chodzi o sam wygląd podania to mi się podoba, ponieważ nic się nie zlewa, a kolory szczególnie mi nie przeszkadzają.
    Wczytując się w treść troszkę się zawiodłam, napisałaś sporo niepotrzebnych informacji, które mogłaś zastąpić czymś bardziej przydatnym. Szkoda, że nie rozwinęłaś punktów: "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem", "Określ swoją dyspozycyjność", "Umotywowanie podania". Tak jak już wcześniej wspomniano- nie ma ważnych tutaj inf. w opisie o sobie.
    Na serwerze ostatnio Cię nie widziałam i nie mogę stwierdzić czy pomagasz. Mogłaś trochę poczekać, wykazać się po tej przerwie.
    Ale bez wahania mogę stwierdzić, że jesteś uprzejmą, ogarniętą osobą, które pod tym względem sprawdziła by się doskonale, a naprawdę to jest bardzo ważne.
    Trudno mi to podsumować. Może poczekaj miesiąc, pokaż przez ten czas jaka jesteś, że Ci zależy. Aktualnie jestem neutralna, ale bardzo blisko TAK ;)

7. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Ej no, ale od różu to wy na odległość dobrego kija, róż to jedyny słuszny kolor.

Reklama
  8. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Nie.
    Co jest argumentem?
    Moje alter ego.
    Po prostu nie przekonałaś mnie tym podaniem.
    Dodatkowo prawie w ogóle nie widuję Cię na serwerze.

9. To i parę słów ode mnie :p.

Plusy:
    -Odpowiedni wiek.
    -Mało błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.

Minusy:
    -Rzadko Cię widzę na serwerze.
    -Nie pomagasz.
    -Podanie jest napisane takim kolorem, że zniechęca to do dalszego czytania.
    -Kiepskie umotywowanie

Szczerze znalazłbym więcej minusów, ale wypisałem te najważniejsze. Jestem na mocne NIE

10. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak zaraz po powrocie chcesz startować na pomocnika? Ja bym na twoim miejscu trochę poczekał. Tydzień czy dwa. Po co ci się tak śpieszy? Zresztą, wogóle na forum się nie wypowiadasz od dłuższego czasu. Pośpiech jest złym doradcą. Za tym razem raczej się nie dostniesz, ale zobaczymy co będzie za miesiąc.

11. Deadfox

Deadfox Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ok odpowiem tak:

Plusy!
    -Odpowiedni wiek.
    -Widzę Cię na serwie.
    -Nie używasz często przeklinać.

Minusy!
    -Niektóre zdania mają słowa, które się powtarzają (tutaj chce powiedzieć że się czegoś takiego u ciebie
    nie spodziewałem).
    -Nie widziałem żebyś pomagała.
    -Nie uczestniczysz na forum

Jestem neutralny

12. minaaa

minaaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE
    Minusy:
    -Ostatnio widziałam jak przeklinasz na chacie,
    -W ogóle nie pomagasz,
    -Znam cię spoza Minecraft i skłamałaś z wiekiem, masz 12 lat!!!
    -Widziałam na skype jak używasz cheatów,

Plusy:
    -Podanie czytelne, lecz zraża kolorem,
    -Jesteś długo na serwerze.

Pozdrawiam Serdecznie,monie321

13. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Jest na NIE
    Przykłady u góry :>

14. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Moje piękne, zielone oczy po prostu krwawiły od połączenia czarnego z różowym. Do tego jeszcze wielkie litery i czarne podkreślenia, ale udało mi się (z wielką biedą) przeczytać podanie.
    Plusem jest to, że wiek jest wystarczająco odpowiedni aby objąć te stanowisko (co nie zmienia faktu, że jestem zaskoczona, iż mając 15 lat chodzisz do 2 gim wtf).
    Interpunkcja, ortografia też jest na należytym poziomie. Czas spędzony na serwerze jest krótki - co to jest 4 miesiące, no prośba. Czas, który mogłabyś poświęcić również jest krótki, ale w tym czasie mogłabyś zkickować z 5-10 osób, więc może tutaj się wstrzymam od oceny. Dla mnie umotywowanie podania jest słabe, wcale mnie nie przekonało abyś była odpowiednia na te stanowisko.

Plusy:
    + Odpowiedni wiek
    + Poprawność ortograficzna i interpunkcyjna
    + Działanie w wolontariacie, współpraca z ludźmi, zwierzętami co się liczy z tym, iż jest wrażliwa na ludzką krzywde itd.

Minusy:
    - Krótki staż na serwerze
    - Nie spotykam Cię na serwerze, nawet w weekendy.
    - Nieczytelne podanie.
    - Dużo stylu potocznego, brak oficjalności.
    - Mała wiedza o tym, co dzieje się na serwerze
    .

Ja osobiście jestem na N I E

15. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak zwykle - przyszła moja kolej.

Plusy:
    - Odpowiedni wiek
    - Nie byłaś karana
    - Znasz uprawnienia, oraz przywileje pomocnika