1.Nick z gry: gruszek 2.Data otrzymania bana: oo, nie pamietam juz tego.. to bylo tak dawno mysle ze z 2, 2 i 5 pol roku temu.. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: reklama? tak to byla reklama.. pisalem juz wnioski w tej sprawie ale nic to nie dalo.. wiec pisze po raz enty. moze teraz wkoncu dostane szanse? 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: przez ten czas wiele sie pozmienialo, nie bede na tyle glupi zeby reklamowac serwer.. teraz jestem programista webowym i wiem ze takie reklamowanie to nic fajnego.. po calym dniu spedzonym przy kodzie fajnie sobie by pograc w minecrafta i sie odprezyc, prosze o danie mi jednej szansy, zmienilem sie dodam tez ze nie pisze polskich znakow, oraz nie patrze zbytnio na wyglad tekstu.. wiec moze byc i wydawac sie on troszke chaotyczny. na koniec dodam ze prosze bardzo o unbana, zmienilem sie na.. dobre? tak na dobre i juz nie popelnie tego bledu po raz 2.. prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku przez szanowna administracje serwera ;P. pozdrawiam
RE: kolejny wniosek = moze wkoncu? A Mr_gruszek to nie ty? Poza tym prośba jest niezgodna ze wzorem. @edit okej, ja nie jestem za ub. Perm jest po to, żeby go nie zdejmować.
Gruszek raczej rok temu, w przeciwnym wypadku nie miałbym szans Cie widzieć na serwerze. Jako człowiek, który wierzy w realne działanie drugich szans, odbanowałbym Ciebie. Jednocześnie pozostawiając na liście osób otoczonych specjalną uwagą. To tyle.
Jestem jak najbardziej za UB. Może i reklamował serwer, lecz należy się mu druga szansa. Dawniej za reklamę dawało się bana [Perma], a teraz? 21 dni.. Według mnie powinien dostać UB, dlatego, że teraz osoby które reklamują otrzymuję jeszcze jedną możliwość zagrania na serwerze.