To Będzie Bardziej Wiadomość Do Użytkowników Servera Używających Cheatów takich Jak Znany Nam: X-Rey . A więc Słuchajcie X-Rey'owcy... Po co Wam Takie Cheaty? Nie Przydadzą wam Się... Ponieważ ,,Nasza" Administracja Jest od Dawna Ogarnięta w Wykrywaniu Takich Cheatów.. Dostaniecie Jedynie Bana. I po co Wam to? A w Ogóle Po Co pytam? Po To że was Nie rozumiem... Na Pewno Nie Dostaniecie Nagrody za taką ilość Surowców zdobytą przez X-Rey'a Moim Zdaniem Psujecie sobie tylko zabawę z Tym Cheatem... A Niewiecie, Ile zabawy Da wam Serwer: CraftApple.
Emm.. Bez sensu XD skoro jest na chacie komunikat że administracjaa łapie to wątpię że z powodu jakiegoś wątku zmienią swoją percepcję.
Jak Przeczytałem wasze odpowiedzi to czuje Wstyd xP W sumie nie myślałem że Oni mają Regulamin Gdzieś... doobra Koniec tematu ;d Zapraszam na Konkurs!: http://craftapple.pl/forum/thread-6221.html
A ja jednak coś dopiszę. Jako że na moim komputerze przez jakiś czas gościły czity do CS 1.6, to wiem, jak to jest. Niby jest się takim świetnym, ale satysfakcji z postępów nie ma żadnej. Od paru lat nie zdarzyło mi się czitować w żadnej grze. Idzie mi gorzej, ale to nie znaczy, że od razu potrzeba zewnętrznego wsparcia. Lepiej być słabym, ale grać samemu, niż dobrym, ale żeby ktoś grał za ciebie. Pozdrawiam fanów, Tchesyo
Post zbędny, i tak każdy będzie robił co chce, bo nikt mu w ekran nie patrzy. W środku zdania nie piszemy wielką literą i zdania nigdy nie zaczynamy od wyrazu "ponieważ". Poza tym widać tutaj wielokrotne błędny ortograficzne, przykład: Poprawne zdanie wyglądało by tak: [align=center] Drogi osobniku, jeżeli myślisz, że w ten sposób podliżesz się administracji lub zostaniesz kimś w ekipie, to powiadam ci, biada ci i pomyłka twoja. Śmieszne jest też, że napisałeś "od dawna" czyli chcesz zasugerować, że dawniej administracja nie była dobra w łapaniu cheaterów? Pozdrawiam! <mam_pomysl> Gold[/align]