1. Nick w grze: UltrSmrod 2. Nick oskarżonego: 3. Serwer: surviva 4. Przybliżona data: 28/02/2016 5. Dowody: https://youtu.be/EhqRtcuMGf4?t=50s w 59 sekundzie widac aure i w 2:31 minucie widac cos w rodzaju aimbota i w 2:41 widac jak bije mnie tylem/bokiem i to wiadomo poniewaz dalej sie patrzy na enderdragon122 potym jak zostalem uderzony i przed tym
Prawie umarłem ze śmiechu jak zobaczyłem ten filmik. ^^ No dobra, ale wypada coś napisać z mojej strony. ^^ Pierw odniosę się do 59 sekundy. Co ty tam widzisz dziwnego? Uderzyłem go 2 razy i mam aimbota? 2:41 przecież walnął Cię twój kolega. ^^ Widać jak ciągle biega za mną i jakoś go nie biję bokiem/tyłem np. 2:34. Tak wygląda klatka w 2:41 http://scr.hu/9ngm/ogffz Widać, że stoisz za mną, a twój kolega stoi przed tobą. On ci zadał uderzenie nie ja. ^^ Ogólnie to skarga według mnie nie ma sensu, ponieważ próbuje coś u mnie znaleźć na siłę. Nie mogą się pogodzić z tym, że we 2 nie mogą mnie pokonać ^^. Pozdrawiam Tak na sam koniec dodam, że przy takich lagach nawet nie zdziwiłbym się gdybym uderzył go tyłem, bo inaczej to wygląda u mnie a inaczej u niego. Zresztą każdy kto gra na serwerze, wie o czym mówie.
Tak się zastanawiam, co by było gdybym walczył z nimi i zrobiłbym szybki ruch myszką o 180stopni i walnąłbym kogoś za mną. Dostałbym bana za cheaty? ^^
Skarga bez sensu, nie widać tutaj żadnej kill aury, bardziej już jak ty byś ją miał. A tak na marginesie: marnujesz sobie tylko czas pisząc tutaj taką skargę, nawet jak _Monday_ dostanie bana to zrobi sobie nowe konto i dalej będzie mógł grać, więc nie wiem po co ten cały tzn. "zachód" i głupia wojna. Ashu wrócił i już masz okres, że ktoś lepszy jest od ciebie w PVP. <mam_pomysl>
Jako, iż nie jestem już zwolennikiem używania wspomagaczy typu "killaura", wypowiem się na ten temat, ponieważ znam się trochę na tych "cheatach". A więc zacznijmy od tego, że "cheat" to "program" który umożliwia łatwiejszą rozgrywkę na serwerze. Druga sprawa. 0:59 sekunda na filmie. Widzimy jak gracz AshuIndra bije gracza EnderDragon122 z "kilku kratek" a mianowicie z ok. 3-4. Czy to KillAura? Nie sądzę. Dlaczego? A no dlatego, ponieważ gracz który gra już bardzo długo na serwerze, umie się bić, wie kiedy jeść koxy itp, umie także robić tzw. "strefę" AshuIndra poruszał się z boku bugując przy tym zapewne speeda i dlatego gracz EnderDragon122 nie mógł do niego podejść. Trzecia sprawa. 2:31 minuta w filmie. Widzę tylko tyle, że klepiecie AshuIndre we dwóch, a on broniąc się bije was? 2:41 minuta w filmie. To samo, nic nie widzę, aby AshuIndra Cię uderzył z boku. Dla wyprostowania. "Cheat" o nazwie Aimbot umożliwia nam działanie jak się nie mylę szybsze bicie strzałami z łuku. Nie jest możliwością, że Aimbot pomógł mu bicie plecami. Jest to nie logiczne jak i nie wiarygodne. Skarga do zamknięcia. A i tak dla ogarnięcia. Proszę, aby wypowiadały się tylko osoby które znają się na wspomagaczach jak i sam "oskarżony".