Witajcie, Dziś na serwerze Craftapple.pl w trybie Survival zdarzyła się dość nieprzyjemna sytuacja. Szanowny gracz UltraSmrod postanowił wyciągnąć ode mnie informacje na temat "kopiowania ac", w zamian za te informacje powiedział, że wpłaci na moje konto na skarbonce 10 zł. Przed tym za nim, chciałem napisać, że się nie zgadzam on wyjechał z tekstem "okradłem jakiegoś gościa z 13 zł na skarbonce hahaha nabrał się". Trochę mi się głupio zrobiło, ale postanowiłem zaryzykować i opowiadać bajki na temat "kopiowania ac", żeby uzyskać te pieniądze. Gdy już uzyskałem tę kwotę, a dokładnie 11,20 zł, chcę je oddać poszkodowanemu który został oszukany przez tego oszusta. Wiem, że też go oszukałem, lecz nie chcę, aby jakiś dzieciak teraz płakał o to, że został oszukany, ponieważ jest to chamskie. UltraSmrod jest po prostu bezczelnym nastolatkiem który za kasę w minecrafcie jest zdolny do oszukania nawet jakiegoś bezradnego dzieciaka który chce sobie pograć i kupić jakieś itemy w grze. Dlatego ślę teraz prośbę o to, aby pomógł mi ktoś znaleźć tego chłopaka lub dziewczyne który został oszukany. Wiem, że kwota jest niepełna jaką on dał temu śmieciowi, lecz przynajmniej tyle udało mi się odzyskać. Wiem tylko tyle, że nick gracza zaczynał się chyba na "x", lecz nie jestem pewien. Jedynym kto mi pomoże jest Administrator który po historii wpłat na konto UltraSmroda zobaczy kto wpłacał i wtedy uda mi się oddać te pieniądze. Wątek nie pisze tylko po to, aby uzyskać jakieś gratulacje, czy wyzwiska, że też jestem oszustem itp. Chcę po prostu sprawiedliwości, a jednocześnie pragnę ostrzec was wszystkich, że na serwerze panuje oszust. Uważajcie na gracza o nicku: UltraSmrod jak i jego całej bandy.
Jaką ostatnią parchatą świnią trzeba być, żeby człowiek prawie dorosły dla małej korzysci, oszukał jakiegoś naiwnego dzieciaka Chwalil się na czacie, że mieszka w Angli i ile on to nie ma hajsu, a okrada nawinego dzieciaka na żalosne 13 zł... UltraSmrod z mojej strony mogę ci obiecać, że nie odpuszcze ci dopóki tu nie przestaniesz grać, bede cię meczyć dopóki nie przestaniesz Taką świnią jaką jesteś to brak mi słów
Ale jestem pewien, że prędzej czy później WielkiRandom odpłaci UltraSmrod'owi pięknym za nadobne. Gratuluję postawy, niestety uzyskanie takiej informacji będzie niemożliwe. Pozostaje Ci szukać na serwerze oszukanego Gracza.