1.Nick z gry: XaviRPK 2.Data otrzymania bana: pierwsza połowa 2015r. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklamowałem server (nieitniejący) moja reklama miała na celu dostanie bana na dany okres czasu lecz dostałem perma nie obchodziło mnie to ponieważ chciałem skończyć z grami. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Tęsknię za serverem craftapple i za osobami które tam grały chciałbym ponownie tam walczyć i budować. Dziękuję!
Dziękuję wszystkim za pozytywną ocenę mojego wniosku! Liczę że administracja też będzie za UB Pozdrawiam!
A ja nie jestem za UB. Powtarzam ponownie, dla mnie ten dział jet po to, by odwoływać się od banów niesłusznych. Dostałeś perma nie bez powodu. Trzeba było pomyśleć zanim coś zrobiłeś. @ Thunder miałem na myśli przypadek np. pomyłkowy ban na Xreya, albo na aurę. Wiem, że to nie zdarza się często, ale jednak czasem.
indianajones1899 Ten dział jest po to, aby odwoływać się od swoich banów, nawet tych które były słuszne. Każdy ban jest słuszny, nie ma banów które były wydane przez przypadek. Zastanów się następnym razem co piszesz, bo wszystkich w błąd wprowadzasz.