Mam 9 lat i chce zostać pomocnikiem. Ale myśle sobie w jakim wieku moge zostać pomocnikiem? Prosze o odpowiedź!
Wiek nie mówi tu zupełnie nic. Pewnie już często słyszałeś tutaj tekst: "Wiek to tylko liczba". To jest prawda. Jeżeli będziesz na tyle dojrzały, aby zostać pomocnikiem to nim zostaniesz. Oczywiście to nie jest takie łatwe, musisz się postarać. A to czy się nadajesz ocenią gracze, ekipa i administracja serwera.
Jak już wymieniono, wiek jest najmniej ważny w ocenie końcowej, liczą się intencję, zdolności oraz podejście.
Jak to kiedyś powiedział Shoga; Nie jest ważne ile dana osoba ma lat; w jakim wieku jest Ważne jest to czy poukładała sobie zdobytą w życiu wiedzę.
Ja też tak jak ty Zielorski Moje jest niedopracowane ja przepisałam pytania i koło tych pytań odpowiedziałam nie napisałam tylko przy umotywowanie podania :/
Yumi jest poza skalą, jak na moje, to ona sobie zaniża wiek. No, ale to moje zdanie. Życzę ci jednak powodzenia
A dla mnie to głupie brednie i tyle. Trzeba mieć trochę tych lat żeby dostać się na kogoś, kto podejmuje się odpowiedzialnego i ważnego stanowiska jakim jest pomocnik. Może i jestem staroświecka, ale gdy patrzę na osoby które są z rocznika '03 lub '04 to czuje się jak stary koń, który za kilka lat będzie sobie musiał znaleźć dom, rodzinę a następnie umrzeć. Doświadczenie życiowe i nauka jest ważna, ale nie chce mi się wierzyć że na przestrzeni lat "dzieci" (młodzież jest w gimnazjum) 9-letnie stały się dojrzałe i mądre.
Cały twój wątek nie ma sensu, bo, zostanie włączonym do ekipy CraftApple nie zależy od wieku, twoich chęci czy oceny społecznosci, a jedynie od tego czy jesteś włączony w ich sieć. MUŚISZ mieć wtyki wśród już obecnych członków ekipy, by samemu się do niej dostać, inaczej zostajesz nadal zwykłym graczem