MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Bezsensowne Kłótnie :/

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika vochy, 1 Marzec 2016.

?

Czy jesteś za ukaraniem wymienionych graczy?

1. Tak, jestem za

66,7%
  2. Nie, nie przeszkadza mi to

33,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam wszystkich. Nie gram może za długo na tym serwerze jednak spodobało mi się. miła ekipa administracja :) oczywiście jest też dużo śmiechu, pozytywna atmosfera, pomocni gracze. Jednakże nie o to teraz chodzi; mianowicie chciałbym odwołać się do dzisiejszej sytuacji niemiłej sytuacji.. A więc zagłębiając się w temat kilku graczy 2 może 3 bardzo nagannie wręcz okropnie odnosi się do innych. Jedna z tych osób jest nawet wysoka pozycją (Svip)
    prosiłbym o jakieś upomnienie, lub nawet surowszą karę dla tych osób. Podaję ich dokładne nicki z gry:
    -Ashlundra- bardzo nieprzyjazna osoba
    -MoonxHunter- Ten sam problem co w przypadku poprzednika/poprzedniczki
    Ponawiam więc swoją wymienioną wyżej prośbę i z góry dziękuje za jej pozytywne rozpatrzenie

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    @vochy Administracja/Ekipa bez powodu nie może ich karać. Po prostu moją taki charakter. Pozdrawiam

3. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuje za szybką reakcję, jednakże jak wiadomo grają też dzieci prawda? Ja wiem że oni znają takie słowa ale kiedy przeczytają je w grze przy której spędzaja 4 godzinki dziennie one się utrwalą. Poza tym nawet z takim temperamentem można się ograniczyć do cenzury lub do wiadomości prywatnej /msg nieprawdaż ?

4. ★GaNgStAr★KrólPvP★

Docenione treści:
    1
    Takie cos na to do skarg i dowody to moze Mute dostana :)

5. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    właśnie też tak teraz myślę, że lepiej trzeba było do skarg to dać dowody oczywiście, że mam :D

6. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Następnym razem zeknij na inny serwer. Być może tam będzie ktoś z ekipy czy administracji.

7. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Co do drugiego gracza to już zauważyłam to zachowanie. Jak coś takiego się zdarzy to szybko szukaj pomocnika lub kogo innego z ekipy/ administracji.
    Zanim coś napiszecie pomyślcie o innych osobach, które są w tej chwili na serwerze. Nawet graczowi, który "zna" te słowa, takie kłótnie zwyczajnie przeszkadzają.

Reklama
  8. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Oczywiście że szukałem niestety to był ten przestój że żadnego nie ma. No trudno prawda? Oczywiście mam nadzieję że to się nie powtórzy zwłaszcza że to się powtarza :/
    [hr]
    Przepraszam ale widzę, że w poprzedniej odpowiedzi jedno wyklucza drugie więc poprawiam :). Chodziło o to że to się powtarza a szkoda :(

9. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Byłam przy tej kłótni, i uważam, że ci gracze powinni być ukarani. Niestety ci dwaj gracze są wulgarni, jednak nie da się z tym niczego zrobić. ;( Gdy ci gracze się obrażali, poszłam na Creative, aby poprosić członka ekipy o pomoc. Niestety, jednak nie było tam nikogo z ekipy.

10. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładnie byłem również na SB oraz VnillaMc też pusto. _DarkGirl_ też została zwyzywana :/

11. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Następnym razem wpiszcie /ignore nick. Rozumiem, że czujesz się z tym źle, ale niestety nasz regulamin nie przwiduje za to żadnej większej kary, a tym bardziej bez dowodów :(. Ale wierzę ci. Byłem świadkiem takich sytuacji.

12. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Zwrócimy szczególną uwagę na ich zachowanie i jeśli ich zachowanie się powtórzy, zostaną ukarani. Dzięki za zgłoszenie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę