Infiniterze czy jest możliwość walki z tobą 1v1 ? Np. Ty vs wolterax albo zrobić jakiś turniej. Można walczyć na mojej arenie lub na serwereowej ( jak dla mnie serwerowa jest za duża, pozatym na spawnie mam 2 FPS więc :c ) I ogólnie co wy na to. ? Głównie się to tyczy SuperVipów, ale inni też mogą. Może też da się namówić infiego by dał eq i koxy na czas walk a później może je pozabierać. Zwycięsca powiedzmy dostanie np. 20 kox i jakieś wyróżnienie, czy rangę mistrz pvp. Coś takiego. Całość można nagrać ( wolterax ) i wrzucić na youtube. Zawsze to reklama jest. A mało który Admin / Właściciel serwera pozwala na takie coś i bierze w tym udział. Byłoby super, moim zdaniem. A jakie jest wasze ?
Pomysł niezły. Raczej jestem na TAK. [hr] Ale koxy i eq każdy może sam powinien mieć, a admin tylko wynagrodzi zwycięzce.
Dlatego też nie będzie tłumów tylko same koxy przyjdą. Moim zdaniem lepiej będzie tak. Niewiem jak inni.
Infiniter.. wypowiadaj się.. organizujemy takie coś czy nie. Ludzie pomyślcie dokopać adminowi xd Waldemar, Bobikowski Wioletta XInfiniterX.. jak dla mnie super skład na pokonanie
Mam inne rzeczy na głowie i nie mam czasu na jakieś głupie turnieje. Może po skyblocku, creative i nowej stronie, ale nie teraz. Mam za dużo programowania.
Moim zdaniem bez sensu, po kilku walkach 'król pvp' Bez sens, powinno byc z tymi koxami bo taki 'król' Nawet nie pójdzie na solo -.-