Witam wszystkich. Nie gram może za długo na tym serwerze jednak spodobało mi się. miła ekipa administracja oczywiście jest też dużo śmiechu, pozytywna atmosfera, pomocni gracze. Jednakże nie o to teraz chodzi; mianowicie chciałbym odwołać się do dzisiejszej sytuacji niemiłej sytuacji.. A więc zagłębiając się w temat kilku graczy 2 może 3 bardzo nagannie wręcz okropnie odnosi się do innych. Jedna z tych osób jest nawet wysoka pozycją (Svip) prosiłbym o jakieś upomnienie, lub nawet surowszą karę dla tych osób. Podaję ich dokładne nicki z gry: -Ashlundra- bardzo nieprzyjazna osoba -MoonxHunter- Ten sam problem co w przypadku poprzednika/poprzedniczki Ponawiam więc swoją wymienioną wyżej prośbę i z góry dziękuje za jej pozytywne rozpatrzenie
Dziękuje za szybką reakcję, jednakże jak wiadomo grają też dzieci prawda? Ja wiem że oni znają takie słowa ale kiedy przeczytają je w grze przy której spędzaja 4 godzinki dziennie one się utrwalą. Poza tym nawet z takim temperamentem można się ograniczyć do cenzury lub do wiadomości prywatnej /msg nieprawdaż ?
Co do drugiego gracza to już zauważyłam to zachowanie. Jak coś takiego się zdarzy to szybko szukaj pomocnika lub kogo innego z ekipy/ administracji. Zanim coś napiszecie pomyślcie o innych osobach, które są w tej chwili na serwerze. Nawet graczowi, który "zna" te słowa, takie kłótnie zwyczajnie przeszkadzają.
Oczywiście że szukałem niestety to był ten przestój że żadnego nie ma. No trudno prawda? Oczywiście mam nadzieję że to się nie powtórzy zwłaszcza że to się powtarza :/ [hr] Przepraszam ale widzę, że w poprzedniej odpowiedzi jedno wyklucza drugie więc poprawiam . Chodziło o to że to się powtarza a szkoda
Byłam przy tej kłótni, i uważam, że ci gracze powinni być ukarani. Niestety ci dwaj gracze są wulgarni, jednak nie da się z tym niczego zrobić. ;( Gdy ci gracze się obrażali, poszłam na Creative, aby poprosić członka ekipy o pomoc. Niestety, jednak nie było tam nikogo z ekipy.
Następnym razem wpiszcie /ignore nick. Rozumiem, że czujesz się z tym źle, ale niestety nasz regulamin nie przwiduje za to żadnej większej kary, a tym bardziej bez dowodów . Ale wierzę ci. Byłem świadkiem takich sytuacji.
Zwrócimy szczególną uwagę na ich zachowanie i jeśli ich zachowanie się powtórzy, zostaną ukarani. Dzięki za zgłoszenie.