MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie vochy

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika vochy, 2 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0

Imię: Daniel
    Dokładny Nick w grze: vochy
    Ile czasu dziennie spędzasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze spędzam dziennie od 7 do 9 godzin .Do niedawna był to Creative, jednak bardziej podoba mi się Survival.
    Dokładna data urodzenia: 22.12.1998 (jeszcze 17 :) )
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w Minecraft'a od około 5 lat (1.5.2) o ile dobrze pamiętam
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram na Craftapple od około miesiąca(może 2)
    Czy kiedykowliek byłes karan na serwerze/forum: Tak otrzymałem 2 kicki
    Czy pełniłeś kiedyś podobną funkcję poza Craftapple na serwerach o ruchu min. 30 graczy(w szczycie): Nie, jednak miałem swój własny serwer (grało na nim od 80 do 100 osób)
    Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Szczerze nic, serwer jest bardzo rozwinięty i dobrze się na nim gra.
    Jakie obowiązki i uprawnienia posiada pomocnik?:
    A)Obowiązki:
    -Pomoc Administracji/Ekipie w na przykład: "ogarnianiu" czatu (wulgaryzmy, spam)
    -Informowanie Administracji/Ekipy o ewentualnych niedociągnięciach
    -Pomoc graczom w rozwiązywaniu problemów/konfliktów
    B)Uprawnienia:
    -Komenda /mute służąca do wyciszania graczy za nieodpowiednie wyrażenia (po kilku upomnieniach i użyciu komendy /kick)
    -Komenda /kick używana w stosunku do graczy cechujących się szczególnych chamstwem (Jeśli upomnienia się powtarzają)
    Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem?: Ponieważ chciałbym bardziej zaangażować się w życie serwera :). I pomóc Administracji/Ekipie
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty?: Do konfliktów mniejszej wagi typu zwykłe "przepychanki" graczy zastosuję rozmowę wysłuchanie obu stron, ewentualnie doradzę.
    Do konfliktów wagi "ciężkiej" zastosuje najpierw upomnienia po czym (jeśli będzie się to powtarząć) użyje wymienionych wyżej komend.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem posiadam, jestem uczniem Technikum Psychologii.
    Opisz swoją osobę: Jestem zwykłym nastolatkiem, jak każdy lubię pograć, pośmiać się. Obecnie jak już pisałem uczę się w psychologii. Uprawiam sport, mianowicie piłkę nożną :). Jestem osobą lojalną, przyjacielską, skłonną do kompromisów.
    Uważam też, że jestem dobrym kolegą. Nie lubię kłamstw.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem osobą dyspozycyjną w dużym stopniu. Zawsze chętny d pomocy :)
    Umotywowanie: Bardzo chciałbym zasilić szeregi Craftapple, ponieważ widzę, że czasem Ekipa nie daje rady. Mam zamiar im w tym pomóc :D.

[hr]
    Bardzo przepraszam za rozmiar czcionki, ale za bardzo się rozpisałem :)

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Sugerujesz, że nie dajemy sobie rady? Oj, grabisz sobie... Dbra, żarty na bok. Jestem na nie. Na serwerze widziałem cię parę razy, ale nie pomagałeś. Na forum prawie wogóle się nie wypowiadasz. Czcionka jest po prostu straszna, ledwo to przeczytałem. Coś jeszcze... W sumie podanie nawet lepsze od tego, co ostatnio piszą. Ale tulez dobrych rzeczy.

3. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Owszem nie wypowiadam się na forum :) ponieważ zarejestrowałem się na nie wczoraj po godzinie 23 więc raczej ciężko :D Dzięki za szczerość, może być tak że po prostu się na serwerze mijaliśmy :) Dzięki za szczerą i obiektywną opinię. Może kiedyś będziesz na tak :)
    A co do czcionki, wiem przprosiłem :D po prostu na większej nie dało mi tego udostępnić za duży rozmiar był :)

4. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Czcionką rzeczywiście daje niezły test wzroku dla czytających. Osobiście znam Vochy

gracz miły, pomocny i bardzo wporzadku, lekko chaotycznie reaguję na różne zaczepki jak dzisiaj, ale z czasem się wyrobi

Ja bym ci dał chętnie szanse :)

5. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zaczepki zaczepkami tak? Te lekkie przepychanki przelecą przez uszy prawda? Ale to co się działo dziś to jest masakra. Trudno w każdej grze znajdziemy takich graczy :)

6. EdiRos

EdiRos Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem na tak ;)
    B):p

7. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuję za kolejną pozytywną opinię :). Myślę, że pomocników jest za mało, w końcu tylko 2 sami nie poradzą tylu ludziom na serwerach. Pozdrawiam

Reklama
  8. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pora na mnie

Plusy:

- Znasz komendy na pomocnika
    - Czasem jesteś pomocny

Minusy:
    - Dość krótki staż na serwerze
    - Były kicki
    - Dzisiaj widziałam, jak wyzywałeś jakiegoś gracza
    - Strasznie mała czcionka, przez co musiałam podanie wkleić sobie do worda i powiększyć

Ekipa daje sobie rade, a pisać to trochę sobie grabisz.

Od 7 do nawet 9 godzin całkiem dużo. Powiem szczerze, że nie wiem, jak długo można tak siedzieć.

Pomocników jest mało, wiem, jednak mogą sobie oni poradzić. Wybacz, lecz jestem na nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę