MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Polaczekk

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Polaczekk, 2 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Imię: Oskar
    Dokładny nick w grze: Polaczekk
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam prawie codziennie, najchętniej gram na trybie kreatywnym, czasami też wbije na seablock.
    Data urodzenia: Urodziłem się w roku 2001, dniu 30 w czerwcu.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpocząłem grać w tą grę w wieku 9-ciu lat. Moja pierwsza wersja to była 1.6.4 Beta.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W grudniu, 2013 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Oczywiście, parę kicków dostałem.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem funkcje Moderatora, H@ i vH@.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Oczywiście, że nic.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Funkcja ta musi; pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu, pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać nowym graczom komendy, zgłaszać wszelkie bugi do v@ lub @, być dyspozycyjnym. Posiada dostęp do komend: /kick [nick] - wyrzuca gracza z serwera. /mute [nick] [czas] - ucisza gracza na pewien okres.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gdyż, gdy gram na serwerze, zawsze widzę, jak dzieci (bez obraży) omijają cenzurę, spamią i reklamują inne serwery, zawsze też kłócą się o byle co, przeżywają się.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy powstanie kłótnia, postaram tych graczy uspokoić. W razie gdy dany gracz omija cenzure, spami lub reklamuje potraktuję ich kickiem lub mutem.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście.
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Oskar, mój wiek to 14 lat, rocznikowo 15. Chodzę do drugiej gimnazjum w województwie Zachodniopomorskim. Interesuję się informatyką. Uczę się języka Javy, ale na razie jestem zielony w tym temacie. W przyszłości chciałbym zostać policyjnym komandosem. Jestem trochę nieśmiały dla nieznajomych, ale otwarty dla tych, którzy są dla mnie zaufani. Zwykle jestem spokojny, trudno mnie wkurzyć. Moim ulubionym zwierzakiem jest pies rasy Beagle. Gram w gry strategiczne, sandboxowe, strzelanki. Najwięcej czasu spędzam grająć w GTA, PB2 oraz w Minecraft.
    Określ swoją dyspozycyjność: Po przyjściu do szkoły, mogę spędzić 2-3 godzinki, w weekendy dłużej.
    Umotywowanie podania: Hm.. Mam dużo doświadczenia w administracji. Jest też mała aktywność ekipy w np. seablock. Ortografie i jak interpunkcję znam, czasami zdarzą mi się jakieś literówki czy błędy ortograficzne. Myśle też, że nadaje się na Pomocnika.

Reklama
  2. vochy

vochy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przepraszam, że zagłosuję, nie wiem czy mi wolno. Jednak uznajmy, że to nie jest głos. Jesteś oszustem kolego... Pamiętasz mnie może z servera Survival? Miałeś "sklep". Teleportacja do tego sklepu skończyła się dla mnie śmiercią w pułapce i w skutku straciłem dobrego seta, tak jak ty teraz me poparcie. Nie wiem jak sądzą inni jednak według mnie oszust nie zasługuje na to stanowisko. Może kogoś uraziłem. Przepraszam, to tylko moja opinia..
    [hr]
    Przepraszam Polaczekk. Po dokładnym sprawdzeniu tejże sytuacji stwierdzam iż jesteś graczem uczciwym. Masz rację ktoś ma nick bardzo podobny do twojego. Przykro mi, że oczerniłem Ciebie :). Nie znam Cię więc swą decyzję zminię na Neutral :). Oczywiście pozdrawiam :)

3. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak jak zawsze, przyszła kolej na mnie.

PLUSY:
    - Długo grasz na serwerze
    - Byłeś kiedyś moderatorem
    - Znasz uprawnienia oraz przywileje rangi pomocnika

MINUSY:
    - Były kicki
    - Dzis Vochy napisal, ze go oszukales
    - Nie masz za bardzo dobrego zachowania

Na razie jestem neutralna.

@edit: Jednak gracz, ktory oszukal Vochy mial nick podobny do Twojego, przepraszam za mój błąd

4. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podzielmy to na kategorie...
    1) Podanie
    Podanie dosyć dobrze napisane, ale znalazłam parę błędów. Podoba mi się ogólny wygląd.

2) Pomoc, zachowanie na serwerze
    Jeżeli chodzi o pomoc to nie mam zbyt dużo do powiedzenia, gdyż nie gram na cv, ale byłam tam parę razy żadnej pomocy z Twojej strony nie widziałam, nawet widziałam jak zaczynałeś kłótnię. Co do kłótni i innych zachowań mam trochę więcej do powiedzenia. Nie raz widziałam jak podpuszczałeś osoby i zwyczajnie chamsko się zachowywałeś. I to jest wielki minus.

3) Doświadczenie, staż
    Tutaj duży plusik. Spore doświadczenie i długi staż. Nie wnikam co do bana, każdy popełnia błędy ;)

Podsumowując, masz spore doświadczenie co daje Ci duże szanse, ale wszystkie plusiki kategorycznie skreśla Twoje zachowanie. Kultura to bardzo ważna sprawa na tym stanowisku.
    Ode mnie neutral...

edit:mad:vexen13 Stwierdziłeś, że byłeś karany, więc jeżeli nie był to ban to trzeba było wyrazić się precyzyjnej. Co do kłótni to moim zdaniem prawda. Nawet Twój tekst z dzisiaj świetnie obrazuje Twoje zachowanie.

5. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    @up
    Tylko, że ani razu tu bana nie dostałem. Kłótnia? Jaka kłótnia? Nie rozpoczynałem żadnej kłótni ;-;
    @_DarkGirl_
    Przeczytaj edycje tej wiadomości, pomylił nicki..
    @mati1x1
    xDDD Nigdy tu bana nie dostałem xDD, a z wiekiem żartowałem, nie wiedziałem, że to bierzesz na poważnie, że mam taki niski wiek xDD
    @||ThunderBuddys||
    Jeśli nie grasz na cv, to się nie dziwie, że nie widzisz jak komuś pomagam.. Gdzie tu widzisz błędy czy literówki? A zachowanie? Normalne..

6. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Witam. Zacznę od razu na szybkiego
    Minusy:
    - Nie wiem ale kłamiesz z wiekiem na ts mówiłeś że masz 7,5 lat pomyśł ile masz Lat :).
    - Przyznajesz się że miałeś bana a to już wykreśla że dostaniesz Pomocnika,
    Przepraszam Jestem na Neutural ale bardzo słabe. Dałbym NIE
    [hr]

7. JakubCreeper

JakubCreeper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No to jedziem z tym.
    A więc najpierw plusiki:
    +odpowiedni wiek
    +często Cie widzę na serwerze
    +CZASAMI pomagasz
    +masz doświadczenie

No to minusiki:
    -nieraz byłeś kopany przez Czerming
    -hmm... podanie. Widziałem ładniejsze, to troszkę się dla mnie zlewa

Jestem na TAK :]

Reklama
  8. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Pomocnik to osoba która ma dawać przykład graczom. No niestety gdyby oni brali z Ciebie przykład to chyba każdy, by od razu /mute dostał.
    Podanie kiepskie, powiem szczerze, że nie wysiliłeś się.
    Błędy, literówki, no cóż jeszcze raz bardzo kiepsko.
    Zachowanie tym bardziej. Pomoc? W twoim przypadku nie ma tu w ogóle o czym mówić.

Kategorycznie na NIE.

9. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Co do serwera creative to mam o nim prostą opinie: Chaos! Cziężko jest wypatrzeć kogoś w takim rozgardiaszu. To do tych co piszą, że pana nie widzieli.

Nick raz czy dwa przewinął mi się na Survival, ale mam przykrą wiadomość. Raz to była komenda /tpahere i tylko dla tego, że zawsze trzymam w takich chwilach kursor nad "x" okna z mc udało mi się ujść z życiem...

Po komentarzach wyżej widzę, że to nie była pierwsza tego typu akcja z twojej strony.

Pomocnik musi szanować graczy, być dla nich otwartą księgą oraz wyciągać do nich pomocną dłoń. Ty natomiast ukrywasz wstydliwe aspekty swojej gry na serwerze a jedyne co wyciągasz w stronę graczy to miecz...

Nie wiem czy to konieczne bym pisał jak powinno być ocenione twoje podanie.

Ja jestem na NIE

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę