Imię: kacper Dokładny nick w grze: Veti12345PL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których 6-5 Godzin data urodzenia: 17-10-2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Oj, zapewne nikt nie zna dokładnej daty roczpoczęcia gry w MC. Miesiąca, ani dnia nie pamiętam.. Ale będzie kilka lat i raczej w 2011r. ale nie pamiętam z jaką wersją się wtedy napotkałem. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: No i w tym jest właśnie problem, iż dopiero zacząłem grę na owym serverze, dokładniej zacząłem grę Wczoraj wieczorem. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Jak narazie mi się nie zdarzyło nikomu podpaść. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełnilem, iż byłem Moderatorem oraz Administatorem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tak naprawdę nie ma co zmieniać, tylko trzeba Graczy ustatkować by nie robili aż takiego spamu na chacie. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Już słowo "Pomocnik" wydaje się odpowiedzią, jego obowiązkiem jest pomagać Nowym/Stałym graczą na serverze którzy potrzebują pomocy. Także gdy znajdę jakiś bug/problem którego sam nie mogę rozwiązać, czy także jakieś usterki muszę zgłosić się do Administracji, tzn. wyższej rangi niż ja jestem. Gdy nowy Gracz przyjdzie na server, to mam obowiązek mu wyjaśnić, o co chodzi w tym trybie Gry, oraz działanie komend. Mam także obowiązek uczestniczyć w życiu server jak i dyskusji na forum, nie tylko na serverze. Mam obowiązek wykonywać dodatkowę czynności wskazane przez wyższą mi rangę. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jest to jeden z najgorszych pytań w rekrutacji. Ale ogólnie chciałbym zostać Pomocnikiem iż lubię pomagać Nowym Graczą. Jestem na serverze także Nowy, ale wszystko już ogarnąłem. Chcialbym u Was spróbować czegoś nowego, czego jeszcze tutaj nie zrobiłem. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy będzie konflikt rozpoczęty przez dwóch Graczy, to pierwszym moim krokiem wziąć każdego z osobna na tak zwane "przesłuchanie", tam powie co się dokłanie stało. Gdy odsłucham obu Graczy, wtedy rozpocznę swoje działanie, gdyby ten konflikt był już pare razy rozwiązywany i ani trochę nie pomógł użyję komoendy /mute, może czegoś się nauczą. Jeżeli Gracz na chacie by spamił, dostał pare razy komendą /mute i by nadal to robił użył bym ostatecznej komendy którą jest /kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, raczej posiadam, w przeciwnym razie bym nawet nie próbował. Opisz swoją osobę: Mam na imię Artur jestem typowym czternastolatkiem. Mimo, że się urodziłem w Olkuszu mieszkam z całą moją rodziną w domku jednorodzinnym, położonym w jednej z kolonii Żurady. Obecnie chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Nie mogę jednoznacznie określić swojego charakteru, bo tak naprawdę nikt siebie do końca nie zna. Z każdej sytuacji mogę się czegoś nauczyć i spróbować wnieść to do swojego życia. Jedyną, stałą cechą mojego charakteru są zainteresowania. Interesuje się informatyką, ale lubię również muzykę i film. Być może jest to wynikiem mojego stylu życia, gdyż często z pomocą komputera uczę się, odrabiam prace domową i spędzam cały mój wolny czas. Jako jeden z nielicznych spośród chłopców nie lubię sportu, a wręcz nienawidzę i nie interesuje mnie nic, co jest z nim związane. Ogólnie staram się być w pogodzie ducha i nie przejmować się zbytnio różnymi problemami. Zawsze również służę pomocą czy to dla kolegów w lekcjach czy dla rodziny w pracach domowych. Jeżeli chodzi o nawiązywanie nowych kontaktów – nie jestem już do tego tak entuzjastycznie nastawiony. Nie dążę do poznawania nowych ludzi i przy większej, obcej grupie jestem bardziej zamknięty w sobie. Jedną z moich największych wad jest również łatwowierność. Zawsze ufam nowo poznanym osobom i czasami są tego nieprzyjemne konsekwencje. Jestem również uparty, ale czasami wychodzi to mi na dobre, ponieważ gdy zabiorę się do lekcji nie przerywam pracy dopóki jej nie skończę. Jedną z cech charakteru, które lubię najbardziej jest przede wszystkim prawdomówność i szczerość. Nie toleruje więc osób fałszywych, egoistycznych i chamskich, którzy dla poprawienia swego humoru potrafią zawstydzić kogoś spośród rówieśników. Ogólnie uważam, że mój charakter nie jest najgorszy, ale otwarcie się na innych byłoby wskazane. Mam również nadzieję, że nie wzbudzam niechęci wobec ludzi, którzy mnie znają. Aktualnie nie mam żadnych planów – jedynie marzenia, aby odpowiednio się wykształcić i wyjechać za granicę. Określ swoją dyspozycyjność: Ymm, określić swoją dyspozycyjność... Myślę że dobra, iż zawsze służę pomocą. Umotywowanie podania: Myślę że się nadam na te stanowisko, iż jak wyżej napisałem lubię pomagać. Niestety aktywność Administracji na serverze jest trochę niska iż nie widzę ich na serverze. Iż dobrze sobie radziłem na innych serverach typu Survival na tych pierwszych rangach typu, Helper. Po nie krótkim czasie awansowali mnie na Moda i dalej się ciągło, więc raczej nie będzie ze mną problemów typu "nieogar", "nie pomaga". Oczywiście próbuje dawać z siebie jak najwięcej pozytywnych przykładów z mojej strony