Mam ten sam problem, co wcześniej - nie mogę się zalogować. Wciąż pisze mi: "Ten sam użytkownik jest już w grze". Może ktoś sprawdzić, czy mój sobowtór nie siedzi w lobby, czy na jakimkolwiek innym serwerze i mnie nie "okrada"? (na innym serwerze hakerzy mnie okradali). Ps. Odpaliłam ponownie grę i nadal nie działa
A masz premium? Bo jeżeli nie, to zmień nick w lancherze którego używasz, a następnie wejdź na serwer. Jeśli masz premim, to ściągnij launcher (np. ten z naszej strony głównej) i powtórz kroki opisane wyżej.
Indianajones, próbowałam zmienić nick w launcherze, jednak się nie udało (pisało coś, że jeśli się zapomniało hasła to że trzeba je zresetować) ale tak naprawdę, to dokładnie nie wiem, gdzie mam ten nick zmienić
Odpalasz piracki launcher, na ekranie początkowym (przed włączeniem mein kampfa) możesz wybrać używany nick. Tam wpisujesz inny, wchodzisz na serwer, prosisz o kopa, kopiemy, masz radochę.
Niestety nie udała się ta próba :/ [hr] Wreszcie udało mi się wejść na serwer, był to prawdopodobnie bug. Dziękuję. Post do zamknięcia