MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

pat277

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 4 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Imię: Mam na imię Marcin.
    Dokładny nick w grze: Mój nick to nadal pat277, czyli nic się nie zmieniło.
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerze survival, ale czasami wchodzę na Creative, natomiast sporadycznie, gdy Survival nie działa na Seablock, jest to około 5 godzin.
    Data urodzenia: Urodziłem się 15 Sierpnia 2001 roku.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moja przygodę z Minecraft zacząłem około 2012 czyli jest to wersja 1.4.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Trudno stwierdzić precyzyjną datę, ale tak w przybliżeniu jest to około Listopad 2013 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety, ale tak. Na serwerze byłem zbanowany prawdopodobnie przez pomyłkę, lecz zostało to rozwiązane w szybkim tempie.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Owszem, pełniłem funkcje tzw. Policjanta oraz KidModeratora na pewnym serwerze.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Póki co serwer jest odpowiednio zbudowany, nie jest za łatwo, ani za trudno, jedynie dodał bym kilka komend na Creative, ale to opiszę w osobnym wątku.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek:
    -Pilnować atmosfery/porządku na czacie globalnym,
    -Jak sama nazwa wskazuję, ma pomagać graczom tym starszym, jak i tym co dopiero zaczynają swoją przygodę na naszym serwerze, mam namyśli to, że ma obowiązek wyjaśniać działanie komend i wskazywać drogę do celu
    -Pomoc rangom wyższym, czyli Administracji i Moderatorom,
    -Zgłaszać wszelkie błędy, bugi oraz usterki do odpowiednich osób,
    -Być dostępny na serwerze,
    -Być wzorem dla innych graczy, nie powinien przeklinać, wyzywać innych graczy.

Natomiast ma uprawnienia do używania komendy:
    -/kick <nick> <powód> - jest to podstawowa komenda, która jest przypisana Pomocnikowi dawniej CzatModeratorowi.
    -/mute <nick> <czas> - Blokuje możliwość pisania na określony czas danemu graczowi, który został wpisany w pole <nick>

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Dlatego, że obecnie dużo osób otrzymało rangę wyższą, i przez to jest tylko jeden pomocnik. Chciałbym mu; i nie tylko jemu pomóc w utrzymywaniu porządku na czacie globalnym, i żeby nie robić moderatorom dodatkowej pracy na czacie, gdy nie ma pomocnika.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Na początku rozpoczął bym rozmowę (wysłuchał co kto ma do powiedzenia na ten temat) ewentualnie ostrzeżenie, a gdyby to nie pomogło po prostu bym ukarał komendą /kick
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem Marcin. Chodzę do drugiej klasy gimnazjalnej o profilu RA (Rozszerzony Angielski) oraz Wokkawja (Wiedza o kulturze krajów anglojęzycznych w języku angielskim).
    Jak można się domyślić interesuję się językami obcymi, oraz lekkoatletyką. Potrafię mówić w języku Niemieckim, Hiszpańskim, Angielskim oraz Polskim. Jestem osobą pogodną, oraz mam dystans do Siebie. Jestem zawsze chętny do pomocy. Dawniej byłem wolontariuszem w akcji charytatywnej w moim mieście. Pomoc innym daje mi dużo satysfakcji. Jeśli jest ona bezinteresowna to jeszcze więcej. Jeśli ktoś daje mi określone obowiązki staram się je wykonać sumiennie, najlepiej jak tylko potrafię. Mieszkam w województwie Wielkopolskim a dokładniej Nowy Tomyśl (bliskie okolice poznania).
    Można się ze mną skontaktować przez GG. Interesuję się grami o tematyce strategicznej. Z orografią nigdy nie było u mnie problemów. Mam podzielną uwagę, potrafię jednocześnie czytać czat na MC i być czujnym na serwerze TeamSpeak3.
    Poprzez pełnienie funkcji na serwerze TeamSpeak3 staram się odbudować w pewnym stopniu zaufanie, które zostało stracone po mojej degradacji.

Określ swoją dyspozycyjność: No tutaj tak ciężko stwierdzić. Raz jestem, a raz mnie nie ma. Zazwyczaj jestem około 15 i spędzam czas na serwerze MC do 19-20.
    Umotywowanie podania: Wydaję mi się, że jestem osobą odpowiednią na to stanowisko, dlatego, że potrafię załagodzić konflikty, odpowiadać na wiele pytań jednocześnie, i czytać wszystko co na czacie się znajduję. Myślę, że odkupiłem już te winy, który Sobie narzuciłem.

Poprzednia funkcja była dla mnie ważna, niestety, przez moją naiwność zostałem wyrolowany. Gdybym tylko mógł naprawić "moje" błędy, to bym z tego skorzystał.
    PS: Proszę, nie piszcie, że regulamin zabrania powrotu, ja o tym wiem, znam szczegółowo regulamin, nie raz go czytałem, zawsze warto próbować.

Dziękuje za wypowiedzi, pozdrawiam

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    To tyle w temacie.

3. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Tak jak napisał Three. Wiem jesteś ogarniętym byłeś Modem. Bym był na TAK ale Regulamin...

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Pat, nie wiem jak będzie (już dziś) ze mną, ale kibicuję ci z całego serca. Masz doświadczenie i odpowiednie umiejętności na to stanowisko. Regulamin jest po to żeby się go trzymać. Nie wiem czy infi zrobi dla ciebie wyjątek czy nie, jednak jak już pisałem jestem z tobą. Mimo to wstrzymam się z oceną tak/nie/neutral.

Ps. Wiem, że pisałeś to wcześniej (kiedy był jeszcze sam indiana), ale mógłbyś przypilnować tego, że jest teraz 2 pomocników.

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Moim zdaniem trzeba się zastanowić poważnie nad tym tematem.

Otóż, jestem tego zdania, że możemy (społeczność CA) jedynie stracić, cennych ludzi przez jeden podpunkt w Regulaminie zakazujący całkowicie powrotu takich osób.
    (Co innego jak taka osoba była nieprzyjemna i w taki sposób opuściła Ekipę/Administrację.)

Niektórzy zrezygnowali; myśleli, że będą mogli powrócić z powrotem na tzw. "ojczyzny łono" czyli do Ekipy CraftApple po tym jak załatwią swoje prywatne sprawy.
    Tu się pojawiła dla tych osób niemiła niespodziewanka.

Moje stanowisko jest takie; szansa każdemu się należy a tym bardziej druga szansa. Nie jest moim celem usunięcie tego punktu, jedynie o korektę aby powstała tzw. "druga szansa" dla wartościowych, porządnych, cennych ludzi.
    To tyle i w temacie.
    Dziękuje za czas, który spędziłeś czytając moje wypociny poranne.

(Jakby co jestem bardzo zmęczony więc może pojawić się sporo błędów itd. ale chciałem się koniecznie wypowiedzieć :p)

Pozdrawiam Serdecznie,

Lucklucky10

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę