MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_DarkGirl_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _DarkGirl_, 5 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mam na imię Dominika.

Dokładny nick w grze: Mój nick to _DarkGirl_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam wtedy, kiedy mam czas (głównie od dwóch do nawet pięciu godzin dziennie). Najczęściej można mnie spotkać na survivalu, jednak czasem wchodzę także na Creative.

Data urodzenia: Urodziłam się 1 lipca 2004 roku i w tej chwili mam 11 lat. Wiem, że trochę mało.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w grę Minecraft w grudniu 2014 roku, jednak moją przygodę z trybem wieloosobowym zaczęłam dopiero niedawno.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Jak mówiłam - Swoją przygodę z trybem wieloosobowym zaczęłam niedawno. Na C/A zaczęłam grać w lutym tego roku, jednak już wtajemniczyłam się w grę na tym serwerze.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Nie, nigdy nie byłam karana na serwerze ani na forum.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam kiedyś pomocnikiem na innym serwerze, jednak nie był tak popularny jak ten.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Według mnie jest to bardzo rozbudowany serwer i nie potrzebuje żadnych zmian.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Pomocnik powinien być pomocny, karać za nieodpowiednie zachowanie, zgłaszać wszelkie bugi do administracji, uczestniczyć w życiu serwera oraz być dyspozycyjnym. Pomocnik ma także dostęp do komend:
    - /Kick - Wyrzuca gracza z serwera za nieodpowiednie zachowanie
    - /mute - Wycisza gracza na określony czas

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem nie tylko dlatego (jak prawie każdy pisze) żeby pomagać graczom, ale też dlatego, aby móc ich uspokoić w niektórych sytuacjach.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Będzie to zależało od sytuacji. Będę potrzebowała zeznać graczy, lub dowodów.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam tą umiejętność :)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Dominika i mam 11 lat. Uwielbiam grać na serwerze CraftApple, ale lubię także oglądać telewizję, czytać różne magazyny i spotykać się ze swoimi znajomymi. Mam w domu trzy psy - Lunę, Sabę oraz Blackiego, z którymi też bardzo lubię się bawić. Jestem człowiekiem, który nie ma ulubionego koloru lub muzyki. Chodź lubię grać na serwerze, bardzo dobrze się uczę.

Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze wykonuję powierzone mi zadania, chyba, że sięgają one poza moje możliwości.

Umotywowanie podania: Myślę, że nadaje się na tą rangę, ponieważ jestem miła, pomocna i często jestem na serwerze. Bardzo lubię grać na tym serwerze i myślę, że mogę się przydać :)

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    JESTEM NA TAK!
    - Pomocna na serwerze,
    - Aktywna na forum,
    - Ładne podanie,
    - Miła, ogarnięta osoba.

3. AshuIndra

AshuIndra Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na wielkie NIE.
    - Bardzo irytująca osoba, często wdaje się w niepotrzebne dyskusje z graczami
    - Wiek, niedługo może 6 latki będą sprawować funkcję Pomocnika?

4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Więc tak :3
    1. Jesteś Pomocna; pomagasz innym
    2. Jesteś aktywna
    3. Masz zapał
    4. Doświadczenie na dobrym poziomie
    5. Jesteś miła, kulturalna; przestrzegasz zasad Netykiety
    6. Nie złamałaś Regulaminu
    7. Podanie ładnie, schludnie i przejrzyście napisane

Reasumując; Podanie jak i Osobę oceniam Pozytywnie :)

Pozdrawiam Serdecznie,

Lucklucky10

PS: AshuIndra; co jak co ale 11 lat to nie to samo co 6 lat.
    Poza tym:

Nie jest ważne ile dana osoba ma lat; w jakim wieku jest ;)
    Ważne jest to czy poukładała sobie zdobytą w życiu wiedzę.

5. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Kij tam, ocenię.
    Jestem na tak.
    Może i za dobrze cię nie znam, ale coś udało mi się zauważyć- mało toksyczna w stosunku do otoczenia, aktywna, niewielkie problemy z ortografią.
    Powodzenia życzę.

6. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiesz co? Jako osoba jesteś okej. Miła, pomocna, spokojna. Ale coś mi w tobie nie pasi...
    Po pierwsze: Coś za dużo wiesz. Pamiętam jak grałaś tak 2-3 dni po napisaniu powitania. Już znałaś wszystkie komendy i pomagałaś graczom. Niby nic, ale większość w pierwszych dniach nie zna wszystkich komend.
    Po drugie: TS. Kolejna osoba na pomocnika, która na TS tylko milczy. Przypadek?
    Po trzecie: Forum. Ostatni wątek dotyczący twojego problemu z wejściem na serwer. Niby nic takiego, zdarza się. Ale nie wiedziałaś co to multikonto. Albo udawałaś, że nie wiesz. Nie znam sytuacji, ale to wydaje mi się być podejrzane.
    I po czwarte i ostatnie: Bardzo lubisz mówić nam co mamy robić. Coś takie dziwne to. Nowy gracz mówi nam co mamy robić?
    Coś mi się w tobie nie podoba. Ale wstrzymam się z oceną. To ma dać tylko do myślenia innym.

7. Aℓвєя¢ιк◦Tђє◦Łєgєηđ

Docenione treści:
    0
    to to nie jest w końcu **CENZURA** ten jak on tam miał hymm ......... oooo PROT czy cos takiego ?

Reklama
  8. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie bardzo ładne, krótkie, przejrzyste, czyli takie jak lubię.
    Na serwerze jesteś bardzo miłą, pomocną osobą, z którą można się dogadać. Mimo małego stażu znasz się na rzeczy i myślę, że sobie dobrze poradzisz. Jesteś aktywna i widać Cię na serwerze.
    Jestem jak najbardziej na TAK.

9. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    @indianajones1899: Po pierwsze: Komendy można dobrze znać nawet w pierwszym dniu gry (wiem z autopsji) ;]
    Po drugie: Też lubię pomilczeć na TS, i co?
    Po trzecie: Zdarza się, i to nie tylko w Minecrafcie.
    Po czwarte: _Zielony_ też miał takiego kleszcza, co mu mówił, co ma robić, i ten kleszcz teraz moderatoruje :D

10. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A zielony degrada dostał... Ja mówię, to moje osobiste spostrzeżenia. Nie musicie brać ich pod uwagę. Tyle od mnie. A nie, jeszcze jedna rzecz, takie skrajne czepialstwo. Miesiąc po rozpoczęciu już się pchasz na pomocnika? Ja bym się aż tak nie śpieszył.

11. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Biorąc pod uwagę:
    Podanie - Tak
    Zachowanie (sympatyczna osoba) - Tak
    Doświadczenie - Tak

"Ale" - no właśnie... Podzielam te same wątpliwości co indiana. Już jako nowy gracz wiedziałaś, to czego często nie wiedzą nawet doświadczeni użytkownicy z naprawdę długim stażem. Odpowiadasz na pytania w zadziwiająco szybko i sprawnie, jakby to nie był jednak twój pierwszy raz na CA.
    Absolutnie nie twierdzę by było to coś złego i nawet powiem, że tak dobrze obeznana z serwerem osoba jak najbardziej zasługuje na range pomocnika.

Ostatecznie jestem na TAK, jednak ja gdybym przyjmował cię na pomocnika dokładnie sprawdziłbym, czy nie masz żadnych powiązań z byłą ekipą, a jeśli tak, to jaki jest powód, dla którego o tą range starasz się na innym koncie. Również zaangażowałbym w to serwer głosowy Ts, gdzie moglibyśmy na spokojnie porozmawiać.

Jeśli okaże się, że podanie mówi prawdę i jesteś odrębną osobą, to pogratuluję ci tylko geniuszu w szybkości uczenia się komend, zasad gry i historii serwera. No i oczywiście będę w 100% pewien, że moja pozytywna ocena była słuszna.

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

12. maksiu07

maksiu07 Siemanko

Docenione treści:
    29
    JESTEM NA Tak podanie bardzo ładne jesteś aktywna i nie jesteś roztrzepana XD

13. _DarkGirl_

_DarkGirl_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuję za wszystkie pozytywne opinie :) Postaram się wejść dziś na ts'a i trochę porozmawiać

14. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Plusy:
    x Widać ją na serwerze, bardzo często.
    x Zero wulgarnego zachowania.
    x Przyjaźnie i miło zachowuje się względem innych graczy.
    x Nie daje się ponieść emocjom, nie podąża za tłumem.
    x Długi czas grania w Minecrafta.
    x Dojrzałość wypowiedzi i jej poprawność.
    x Schludne, ładne podanie.

Minusy:
    - Dość mały wiek, co może przyczynić się do kilku rzeczy.
    - Bardzo krótka gra na serwerze - co to jest miesiąc?
    - Nie widzę Cię jakoś na forum :/

Wszystko ładnie pięknie, ale ja bym poczekała z jakieś 2-3 miesiące i nabrała jeszcze doświadczenia i wiedzy na serwerze :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę