Imię: Mam na imię Wojciech Marcisz Dokładny nick w grze: Elektrownie Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam od 5 godz. do 8 godz. Data urodzenia: 1.03.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 12.2013 1.7.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 04.2014 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak byłem Karany. Tylko raz. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłem moderatorem na innym serverze gdzie było minimalnie 40 osób. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, ten server jest idealny ale chce mniej cofek i lagów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma uprawnienia do komendy: -/kick <nick> <powód>, -/mute <nick> a jego obowiązki to niedopuszczanie do używania wulgaryzmu, omijania cenzury, i nie dopuszczać do reklam na serwerze. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ często widzę na serwerze jak ludzie się kłucą, albo używają wulgaryzmu albo jak ktoś reklamuje inny serwer, a nikogo z ekipy nie ma. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na przykład, ktoś używa nadmiaru liter, to najpierw wpisze nick i ! A jak nie posłucha to go /kick z serwera. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Wojciech Marcisz. Mam 13 lat. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Ale jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwer wchodzę kilka razy w tygodniu, od godziny 16 do 20 a w weekend od 10 do 20 z przerwami. Umotywowanie podania: Chce pomagać innym, chce dbać i ład, na serwerze nie chce zostać pomocnikiem dla szpanu, ale chce pomagać.
Brak wzoru, ban na koncie, okropna estetyka podania, imię okazuje się być imieniem i nazwiskiem. Reszty nawet nie chce mi się omawiać. NIE.
Napisałeś dwa podania. Kiedy to pisałeś, na serwerze pytałeś: "Co to jest umotywowanie?!", "Co to znaczy dyspozycyjny?" czy "Co to znaczy opisać siebie?". Według mnie osoba w Twoim wieku powinna już wiedzieć te wszystkie rzeczy. Pomocnik nie powinien być wulgarny. Byłeś karany. Podanie się zlewa. Ostatecznie jestem na nie.
Z edytuje twoje podanie i się spytam jak ocenisz swe podanie. 1. Nie wymieniłeś ile czasu grasz na serwerze oraz na jakim najbardziej, 2. Byłeś karany (Ban na koncie) 3. Za dużo Enterów dałeś w ten sposób myślisz że podanie jest długie 4. Nie pomagasz, nie udzielasz się na forum, 5. Dobiłeś mnie z Umotywowaniem podania. Jestem oczywiście na NIE
Domyślam się, że wiele z was o tym nie wie, ale odpowiadając na TAKIE podania, tylko i wyłącznie nabijacie posty. Pomyślcie sobie czy takie podanie w ogóle ma szanse na przejście. Moim zdaniem pisanie "Nie" jest bezcelowe. Proponuję w tym miejscu dodać zasadę na forum. Tak jak na Hydepark, posty pod podaniami nie powinny być liczone.
Niedokładne odpowiadanie na pytania zadane we wzorze, podanie złożone dwukrotnie, młody wiek, brak schludności w wypowiedzi i w podaniu, brak jakichkolwiek podkreśleń, kolorów nic. Wulgarne za każdym razem zachowanie na czacie gdy jest gracz który reklamuje serwer, wyzywanie go i przeklinanie zamiast zgłoszenie go lub po prostu ignorowanie. Poczekajmy, aż trochę dojrzeje do tej rangi.