Nick w grze:_Vezmox_ Nick oskarżonego/oskarżonych:_Witek_ Serwer:Creative Dowody:Chciałbym zgłosić użytkownika _Witek_ za multi konta.Rozumiem ss nie pokazuej za dużo dowodów w tej sprawie ,że użytkownik ma multi konta ale chciałbym aby tą sprawą zajeła się administracja.Pozdrawiam _Vezmox_ :] https://scr.hu/0w3r4/p7gtf
Dzień dobry chciałbym oświadczyć, że _Vezmox_ pomylił się bo moi sąsiedzi którym zepsuł się net chwilowo też korzystali z naszego, a oni udostępnili mi swoje działki na creative. W sumie to nie tylko sąsiad a mój brat który przecież ze mną mieszka i nie gra już na tym serwerze udostępnił mi ją. I ja pisząc na czacie, że to moje chodziło mi o te na których też buduje ale nie mogę dodawać lecz właściciele mi dali bo zwykły gracz może mieć jedną więc ich nie zająłem. W sumie nie robili byście źle jakbyście mnie zbanowali przez ich dobroć ale jak już mówiłem to pomyłka. Zostawiam tą sprawę administracji. PS: Trochę się pokłóciłem z _Vezmox_ .
Gracz _Witek_ może nie podawał swoich multikont tylko działki na które warto wchodzić. Nie pokazałeś w dowodzie, że pisze: oto moje multikonta a może z kimś rozmawiał po prostu! Uważam, że ten post powinien zostać zamknięty!!!
Niestety nie udało mi się zrobić ss z zdaniem gdzie _Witek_ napisał,że są to jego działki wiem niestety nikt mi nie uwierzy ale tak było : ]
Dzięki za czujność. Ale posiadanie multikont nie jest zakazane pod warunkiem, iż nie są wykorzystywane do złych celów. Będziemy się przyglądać rozwojowi sytuacji.