MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rangi (specjalne?)

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika ThreeEyedMaster, 6 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Przeczytałem wszelkie dostępne materiały na temat TeamSpeak CraftApple. Niestety nie znalazłem tam odpowiedzi na te pytanie.

Na TeamSpeak niektórzy Użytkownicy mają rangi, które wyglądają jak główki poszczególnych Graczy.

W jaki sposób można takową zdobyć ?
    Czy wiąże się to z jakimś kosztem ?
    Jaka jest procedura w przypadku gdy ktoś chce taką rangę stworzyć ?

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Masz na myśli stworzenie własnej, czy otrzymanie takowej?
    Jeżeli chcesz zdobyć taką rangę np. Pikacze Jumaja to poproś o nią twórcę rangi.
    Wiem, że jak chcesz mieć taką rangę, to musisz coś wpłacić, ale nie znam dokładnej sumy, więc tutaj proszę o kogoś bardziej kompetentnego.

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    1.
    Ranga specjalna, którą właściciel może przyznać, daje Ci tylko/aż satysfakcję.

2.
    Ranga taka, jest wgrywana na nasz serwer po wpłaceniu 5zł na skarbonkę xXSoniaXx w craftapple.pl/sklep/ {Tylko przez właściciela owej rangi, osoba, która ją dostaje nie jest zmuszana do żadnych opłat}

3.
    Tak jak wyżej, na skarbonke xXSoniaXx 5zł, dowód na forum <ss> i wysyłasz ikonkę dla rangi, i tyle <16x16>
    Więcej informacji tutaj:

Kliik --->

____
    W razie pytań zapraszam na kanał:
    ☆ Szukam pomocy, lub do mnie na PW​

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    W razie problemów ze stworzeniem ikonki lub brakim pomysłu na jej wygląd, służę pomocą i w razie potrzeby stworzę takową ikonkę.

W przypadku chęci dodania ikonki główki z mc tym bardziej należy się ze mną skontaktować, ponieważ posiadam odpowiedni wzór, a wraz z administracją Ts3 staramy się by te konkretne rangi (mc) wyglądały w podobny sposób (z perspektywy).

Mój nick na Ts3 - Kruku - pon. -pt. Godz. 18-22

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    O widzicie, czyli jest ustalone jak powinno to wyglądać.
    Może dla Was, członków Ekipy TS jest to jasne i wiadome.
    Ale dla wielu potencjalnych Użytkowników TS jest to tajna wiedza, której nigdzie nie jest w stanie znaleźć.

Może warto byłoby wziąć to pod uwagę i spisać to w jakimś konkretnym miejscu ?

Tyle spotkań organizacyjnych już mieliście.

#TydzieńzTS

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Może stworzymy kanał na Ts pod poproszę kanał prywatny, gdzie będzie dokładnie opisane jak taką range zdobyć. Dzięki Three za zgłoszenie problemu. Zajmiemy się tą sprawą jak najszybciej się tylko da. : )

7. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Wydaje mi się, że prędzej pojawi się w związku z tym wątek w dziale Ogłoszenia w części TeamSpeak3.
    Na przyszłość zgłoś się bezpośrednio do mnie, na PW lub na kanał pomoc. Z miłą chęcia udziele Ci pomocy.
    Pssst: Ilość rang specjalnych z tego co wiem jest NIELIMITOWANA, ogranicza nas tylko LIMIT rang dla graczy w programie TeamSpeak3

Temat do zamknięcia

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę