Jak wiemy, na naszym serwerze można nabyć vipa i svipa. Mam co do nich 2 propozycje. Po pierwsze: Ta propozycja dotyczy svipa. Już sama nazwa mówi nam, że to VIP i coś jeszcze. Czyli powinien mieć dostęp do /kit vip. A z tego co mi wiadomo to nie ma. Podejrzewam, że było to podyktowane zyskom, ale to tylko moja propozycja. Nie trzeba jej uważać za rozkaz. A moja propozycja to oczywiście dodanie svipowi tego właśnie kita. Po drugie: to już znacznie cięższa do załatwienia, i nawet nie jestem pewien, czy możliwe do zrobienia. Mianowicie vip i svip mogłyby być sprzedawane na okres tygodnia. Ale nie tygodnia kalendarzowego. Chodzi o godziny. Czyli gracz kupuje vipa, i gra tego dnia 3 godziny. Oznacza to, że zostało mu 165 godzin vipa. Wiem, że to dużo, i można ten czas odpowiednio zmodyfikować.
Propozycja pierwsze została niedawno odrzucona... (sam ją napisałem) A druga to.... No szcerze nie podoba mi się, ale to nie mi ma się podobać. ~~Mobile
SVip ma tyle przywilejów i wlasny /kit svip. Indianajones, masz coś z Liska Chytruska, chodzi Ci o ten nędzny /kit vip? Przeciez to tylko 5 diaxów i 5 refili A druga propozycja hm, kto będzie zliczał te godziny? A jak ktos będzie w grze 1,5 godziny? Bez urazy, ale myslę to co Pat277
Ja się nie obrażam, spokojnie. Co do czasu mam na myśli jakiś licznik, zegar, coś w tym rodzaju. A co do lisa chytruska się nie do końca zgadzam. Chodzi o samą sprawiedliwość (ja nawet vipa nie mam )
W żadnym MMO czas premium/subskrypcji nie jest naliczany w ten sposób, który opisujesz. Skoro mądre głowy już to przeanalizowały to my na CraftApple nie będziemy eksperymentować. Dzięki za propozycję to zawsze cieszy gdy Gracze chcą by Społeczność CraftApple stawała się co raz lepsza.