Imię: Weronika Dokładny nick w grze: Yumisiek Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Kiedyś najczęściej można było spotkać mnie na SeaBlock'u, jednak po skończeniu wyspy postanowiłam przenieść się na Survival, ze względu na nudę spowodowaną brakiem zajęć. Do dzisiaj ten tryb nie został zmieniony, raz po raz odwiedzę tylko Creative czy SeaBlock'a. Ile czasu dziennie przebywam w grze? Dość trudno określić to jedną czy dwoma liczbami. W poniedziałki przykładowo odwiedzam serwer koło 14, znikam o 16, a wracam koło 19. Data urodzenia: 29.06.2004r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Pamiętam, iż było to w połowie drugiej klasy podstawówki (2013r). Nie było wtedy jeszcze koni, lecz były fajerwerki, a po pewnym czasie kwarc i kilka "mechanicznych" rzeczy. Podejrzewam, iż była to wersja 1.4.7 bądź trochę nowsza. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Jeśli uznamy, iż data rejestracji na forum jest oficjalną datą rozpoczęcia rozgrywki na CraftApple dokładnie drugiego kwietnia (02.04) będę mogła powiedzieć, iż gram i towarzyszę wam tutaj od roku! Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Otrzymałam kiedyś upomnienie (wszystko zostało wyjaśnione tutaj), jednak nie jestem pewna czy zalicza się ono do kar. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak. Byłam Moderatorem na serwerze, gdzie w godzinach szczytu graczy online było ok. 100-150, jednak zrezygnowałam, ze względu na brak szacunku ze strony Administracji i jej nowych członków. Byłam również Pomocnikiem tutaj, na Craftapple, jednak i tu zrezygnowałam, aczkolwiek przyczyna owego czynu nie dotyczyła serwera, a spraw prywatnych. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Prócz zmian, umożliwiających płynną rozgrywkę na nowszych wersjach przywiązałabym szczególną wagę do rozwoju serwera i zwiększenia liczby graczy, dodając różnorodne tryby i rangi, organizując większą ilość eventów na wszystkich trybach oraz większą ilość konkursów z nagrodami rzeczowymi, np kubki, koszulki, wisiorki, czapki itp z logiem Craftapple i/lub wybranym skinem. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Odkąd pamiętam Pomocnik posiada komendę /kick [nick] [powód], która służy do wykopywania graczy za lżejsze wykroczenia. Od niedawna zaś Pomocnik posiada komendę /mute [nick] [czas], która służy do wyciszania graczy na określony czas, jednak w przeciwieństwie do /kick stosuje się ją na cięższe wykroczenia. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak wyżej wspominałam pełniłam tutaj funkcję Pomocnika, jednak podjęłam decyzję o rezygnacji z przyczyn prywatnych. Decyzja ta była dość głupia, gdyż mogłam poprosić o tymczasowe zawieszenie rangi, mogłam zgłosić dłuższą nieobecność bądź po prostu porozmawiać z Administracją, jednak tego nie zrobiłam i bardzo żałuję. Krótko mówiąc żałuję pochopnej decyzji o rezygnacji i proszę o drugą szansę. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na samym początku postaram się uspokoić osoby, które nawiązały ze sobą konflikt bądź jakąkolwiek negatywną relację. Następnie postaram się ustalić osobę winną i osobę pokrzywdzoną, a później zrekompensować straty i doprowadzić do zakończenia konfliktu. Jeśli wyżej wymienione czyny nie będą wstanie zakończyć konfliktu, a nawet go załagodzić posłużę się komendą /kick, a w gorszym przypadku /mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Od kilku lat biorę udział w różnorodnych akcjach charytatywnych współpracując z najróżniejszymi ludźmi. Prócz tego zdarza mi się pomagać w stadninie przy organizacjach różnych konkursów jak i imprez dla najmłodszych. Ową umiejętność można również dostrzec na TeamSpeak'u. Opisz swoją osobę: Mam na imię Weronika, jednak tutaj kojarzona jestem z japońskiego pseudonimu "Yumisiek". Lat mam nie całe dwanaście, a pochodzę z Poznania. Myślę, iż śmiało można stwierdzić, że jestem pomocną, kreatywną i miłą dziewczyną z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Od najmłodszych lat darzę ogromną miłością konie oraz wszelakie sporty z nimi związane. Prócz tego interesuję się kulturą Azjatycką oraz nietypowym dla dziewczyn, w szczególności dwunastoletnich sporem zwanym Enduro. Lubię wszystkie kolory, a jeszcze bardziej gdy są w odcieniu pastelowym. Gdzieś od dwóch lat należę do Echelon'ów (fanów 30 Seconds To Mars), od czterech lat do Loves (fanów Ariany Grande) zaś od niecałego roku do SzymoChodów (fanów Szymona Chodynieckiego). Część mojego wolnego czasu poświęcam na naukę, jednak jego większa część przeznaczona jest dla zainteresowań oraz gier takich jak Minecraft, CS:GO, GTA V, Fallout [...] Określ swoją dyspozycyjność: Wykonywanie dodatkowych czynności nie jest dla mnie problemem. Łatwo się ze mną skontaktować, ze względu na dużą ilość posiadanych komunikatorów (WhatsApp, FB, GG, Skype i kilka innych), jednak trzeba się liczyć też z tym, iż pisząc sprawdzian czy będąc w siodle nie będę wstanie odpisać od ręki. Umotywowanie podania: Jak nie liczna część osób postrzegam rangę Pomocnik jako obowiązek, którego jestem gotów się podjąć. Lubię pomagać, o informatyce i sprawach technicznych Minecraft'a wiem nie mało, a w "Pomocnikowaniu" doświadczenie również mam. Prócz tego Administracja, Ekipa oraz część graczy (myślę iż) wiedzą, że śmiało mogą mi zaufać. @Edit: Poprawiłam datę urodzenia. Przez pomyłkę kliknęłam 4, podając przy tym błędny miesiąc - kwiecień.
Znam cie nie od dziś i wiem, że jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko! Bez czytania TAK, a po przeczytaniu OCZYWIŚCIE, że TAK!
Punkt a Wszystko mówi, Oczywiście jesteś osobą na wysokim stopniu w ekipie/administracji na serwerze. Ale regulamin wszystko mówi. Wiele członków Ekipy/Administracji chce Powrócić ale regulamin wszystko mówi. Pozdrawiam.
A ja na to: W razie jakby miał ktoś wątpliwości Sam pomocnika nie dostałem i nadal żałuję, ale nie przeszkadza mi to w trzymaniu kciuków za koleżankę. Liczę na ciebie Yumi
Jestem na TAAAK! Podanie estetyczne, Sprawdziłaś się w tej roli, Jesteś pomocna i aktywna, Jeteś miła i ogarnięta jak na swoj wiek, Udzielasz się na forum, jak i na ts3, Jesteś godna zaufania. Mimo, że regulamin zabrania, życze powodzenia, mam nadzieje, że się uda. Jak mówiłem, jestem na TAAAAK!!
Tak jak powyżej moi przedmówcy, jeśli tylko będzie taka możliwość. Więc, powodzenia ^^ Dużo pisać nie potrzeba, nadajesz się na Pomocnika w 100%. Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10 Szkoda, że tak jak już powiedziałaś; nie zawiesiłaś po prostu rangi
Minusy: Zaraz zaraz... Jakie minusy? Plusy to całe podanie. Oceniam Cię pozytywnie, podanie także. I chociaż byłaś kiedyś pomocnikiem na serwerze, jestem na TAK ^^
Jestem jak najbardziej na tak podanie ładne pomagasz,jesteś odpowiedzialna po za tym byłaś już pomocnikiem i widziałem jak wykonujesz swoje obowiązki mam nadzieje,że ci się uda pozdrawiam !
Jak zawsze najłatwiej będzie zacząć od początku... Podanie ma odpowiednią długość, a treść jest bogata i pozbawiona błędów (wyłapałam jedną literówkę). Całość jest wręcz idealna. Staż na serwerze, jak i w MC jest duży- jesteś doświadczoną osobą. Wiadomo, że Twoje zachowanie jest nienaganne i masz bardzo dobry kontakt z graczami. Jesteś kulturalną u dojrzałą osobą. Wszyscy Cię znamy i z pewnością nikt nie ma żadnych wątpliwości, a odejście z ekipy potraktujmy jako zwykłą przerwę w grze- krótki "urlop". Cała moja wcześniejsza wypowiedź nie ma większego sensu, gdyż każdy wie, że jesteś idealną osobą na to stanowisko. Ode mnie wielkie TAK.
Według regulaminu były członek ekipy nie może wrócić na swoje poprzednie stanowisko, lecz jeżeli byłaś pomocnikiem bez zarzutów myślę, że powinnaś dostać jeszcze jedną szansę, by zaistnieć w ekipie. Jestem na tak.
Byłaś najlepszym, najaktywniejszym Pomocnikiem, a taki zawsze się przyda. Podanie wyczerpujące, wzorcowe. Swoim zachowaniem na serwerze dawałaś przykład innym graczom, a to najważniejsze. Jestem na TAK.
Oczywiście wszyscy są traktowani regulaminowo, i nie ma możliwości powrotu dopóki nie zostanie zmienione to w regulaminie.