MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Hyperion

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Hyperion, 9 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hyperion

Hyperion Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Henryk
    Dokładny nick w grze: Hyperion
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gdy przeglądałem listę serwerów na których mógłbym zagrać wpadł mi w oko właśnie ten serwer. Jest tu tryb Seablock który jest dość niespotykany powszechnie na serwerach w wersjach 1.8x. Gdy pierwszy raz zajrzałem w progi Seablocka, zakochałem się. Jest to tryb który jest bardzo ciekawy, lecz czasem trudno zapanować nad nim porządek. Gracze którzy są zagubieni, lub nowi nie rozumieją komend, a także jak rozpocząć rozgrywkę na tym serwerze. Znajdzie się też czasem ktoś kto rozrabia, przeklina, zachowuje się kategorycznie, lecz ja w tym przypadku nic nie mogę zrobić.
    Data urodzenia: 23 kwietnia 1997 rok.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Minecraft to gra która wciąga, jest rozbudowany świat, coraz to nowsze rzeczy odkrywasz. Właśnie to zachęciło mnie do zagrania w tę grę. Gdy pierwszy raz napotkałem ją na swojej drodze, była to wersja 1.6.2. Dokładnej daty nie pamiętam.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na ten serwer mówiąc szczerze, natknąłem się przez przypadek. Żmudne szukanie jakiegoś serwera opłaciło się, ponieważ właśnie na ten trafiłem. Gram tu już dokładnie od tygodnia, lecz bardzo szybko załapałem o co chodzi.
    Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Odkąd pamiętam, to nigdy nie byłem karany na serwerach, nawet upomnieniem. Nikt się na mnie nie skarżył, lecz czasy się zmieniają.
    Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Oczywiście, że tak. Zanim tu trafiłem, miałem przyjemność sprawować funkcję moderatora, a później Administratora na serwerze o ok. 160/180 graczy w szczycie, lecz później serwer upadł, a ja zostałem bez niczego, dlatego szukam szczęścia na tym serwerze.
    Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Powiem szczerze, że gdy byłem w Administracji w poprzednim moim serwerze, była dość duża dyscyplina. Były bany [PERMY] za używanie cheatów, reklamowanie, obrażanie graczy. Właśnie to chciałbym wprowadzić na serwerze, żeby była większa kultura i żeby przede wszystkim gracze czuli się dość przyjemnie, żeby nie było kłótni, wyzwisk, a także oskarżeń i gróźb w swoją stronę.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik to przede wszystkim człowiek. Nie możemy go obarczać obowiązkami które czasem też należą do gracza. Pomocnik może używać komend takich jak:
    /kick -> wyrzucenie gracza z serwera za przewinienia.
    /mute -> wyciszenie gracza po użyciu kilku upomnień.

Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom którzy czegoś nie wiedzą, mają z czymś problem, a także, żeby przestrzegali regulaminu. Musi zgłaszać wszystkie problemy dotyczące serwera Administracji.
    Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Szczerze? Na to pytanie jest dość trudno odpowiedzieć. Jednym może się wydawać, że ze względu na rangę, a drugim, żeby popisywać się przed wirtualnymi kolegami. Lubię pomagać i jest to jeden z moich cech. Mam miękkie serce i czasem dość lekko traktuję osoby za przewinienia, lecz jeżeli ktoś mnie mocno zdenerwuje, będzie wobec mnie i graczy ordynarny, nie będę miał wyboru i ukarzę gracza za jego przewinienia.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konfliktu na pewno nie załatwi się wyzwiskami, oszczerstwami. By ludzie doszli do porozumienia należy posłużyć się uprzejmą rozmową, a także znalezieniem winnego i upomnienie go.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tą cechę posiada większość ludzi żyjących w tym kraju i nie tylko. Jest to cecha która wyróżnia moją osobę, także pomaga w łatwiejszym poznawaniu różnych ludzi.
    Opisz swoją osobę: Mam na imię Henryk. Mam 19 lat i uczę się jeszcze w Technikum informatycznym. Jestem z charakteru osobą uprzejmą, pomocną, a także poważną. Umiem dostosować się do danej sytuacji. Mam starszego brata. Obecnie jestem dość dobrym uczniem, który nie zachodzi w konflikty z prawem, a także z ludźmi.
    Określ swoją dyspozycyjność: Powiem szczerze, trudno powiedzieć. Czasem gdy nie mam zbytnio dużo zajęć, obowiązków mogę przesiedzieć nawet 4 do 5 godzin. Jestem w stanie wchodzić na serwer codziennie i grać na nim po 1 do 2 godzin.
    Umotywowanie podania: Pomoc to obowiązek i przywilej każdego Pomocnika czy Moderatora. Gdy już otrzymam szansę bycia i dostania się do ekipy serwera, postaram się zrobić wszystko, aby gracze byli zadowoleni z mojej pracy, a także, żeby nie musieli się na zapas denerwować, że coś im nie wyszło.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem neutralny.
    Bardzo krótko grasz (-)
    Ładne podanie, odpowiednio rozpisane- bardzo mi się podoba (+)
    Nie widuje twojej aktywności na forum jak i serwerze (-)
    Widać, że jesteś osobą ogarnięta.
    Neutral.
    ~~Mobile

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Podanie bardzo ładne, Osoba wydaje się być ok.
    Jedynym minusem jest to, że nie dałeś się poznać innym.
    Tydzień to o 3 tygodnie co najmniej za krótko.

Powodzenia za miesiąc ;)

4. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Niestety, Blitzgierk nie jest wskazany. Ale dobrze, że masz dośiadczenie. Jednak to za mało. Złóż podanie kiedy indziej, albo wogóle, boto brzmi, jakbyś wszedł na serwer tylko po to, by pomocnika otrzymać. Poza tym pomoc to przywilej, ale nie tylko pomocnika i moda.

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Cześć,

Zdajesz się być bardzo interesującą osobą, ale wnioskuję to tylko i wyłącznie na podstawie napisanego przez Ciebie podania. Wybacz, ale dobre podanie to niestety nie jest wystarczający podstawa aby zostać Pomocnikiem. Mogłeś wszystko w nim ściemnić, a poprawny styl uzyskać poświęcając na napisanie go 3 miesiące, które teoretycznie miałeś. A zatem równie dobrze możesz być losowym CJem z internetu.

Napisz podanie za miesiąc. A przez ten miesiąc daj się poznać Graczom. Poudzialaj się na forum. Stań się częścią Społeczności CraftApple. Niech ludzie zobaczą kim jesteś.

Tyle ode mnie.
    Dozoba na serwerze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę