Witam wszystkich tu zgromadzonych! A więc jak wiadomo grono osób mogło się dowiedzieć o moim odejściu tj. Abyssuss'a, między mną, a paroma osobami powstały lekkie spory, wiele osób mnie znienawidziło, ale ja się temu nie dziwię. Po moich 21 urodzinach przyszedł czas na drastyczne zmiany i te zmiany nadal wprowadzam w swoje życie. Po mojej prawie trymestralnej przerwie postanowiłem powrócić, lecz póki co mam duże wątpliwości, czy wrócić na "salon" serwera Pozdrawiam wszystkich, których poznałem i witam tych, których nie znam - też Was pozdrawiam! :] Wszelkie pytania, które chcecie zadać mi konstruujcie i wysyłajcie w tymże temacie
Witaaj. Miło, że wracasz, mimo że byłeś karany. Co Cie zachęciło do powrotu? Dlaczego akurat na CraftApple, czy wiąże się z tym dłuższa historia?
Odpowiadając na Twoje dwa zadane pytania: 1. Co Cie zachęciło do powrotu? Odpowiedź: Jedynym argumentem na odpowiedź tego pytania jest poznanie wielu świetnych osobowości podczas rozgrywki. Nie ma co się poddawać, jeśli jesteś wielokrotnie karany bo to tylko wirtualna gra 2. Dlaczego akurat na CraftApple, czy wiąże się z tym dłuższa historia? Odpowiedź: Powiązaniem dlaczego CraftApple oraz czy wiąże się z tym długa historia jest sentymentalność. W trudzie potu grając na serwerze polubiłem tą społeczność, atmosfera jest bardzo przyjemna. Poza tym, warto nieraz wracać na "stare śmiecie".