MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

super vip TINKI kill aura

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika KaSSpeR918, 11 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KaSSpeR918

KaSSpeR918 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: KaSSpeR918
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Tinki
    3. Serwer: (np. survival/creative) survival
    4. Przybliżona data: 3.11
    5. Dowody:dzis ok godz 22 gracz Tinki zabil mnie bez zbroi z kamiennego miecza mialem koxa i eq prot 3 zabil mnie na 3 hity prosze o odebranie mu rangi oraz zbanowanie i prosilbym o mozliwosc oddania itemow

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Brak dowodów.
    Do zamknięcia

3. KaSSpeR918

KaSSpeR918 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    hahaha brak dowodow no ciekawe jak mialem nagrac demo czy cos innego :) w kosoli maja logi :) prosze o zbanowanie super vipa za kill aure 3 hity z kamiennego miecza i sie tlumaczyl ze zabil mnie z potki ahha z protem takim mam dowod ss jak pisal to i mam swiadkow tej sytuacji :)+ ban za wyzwiska mam screena

Załączone pliki:

4. KapitanPerwers

KapitanPerwers Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podpisuję się pod tym postem, eq kolczuga prot 3 , diaxowy miecz sharpness 3, gościu na mnie wleciał z kamiennym mieczem ( nie widziałem aby były bąbelki po miksturce) a padłem na 2 strzały pomimo full hp :mad: ...

5. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Myszki z double click robią swoja, bez nagrania sobie mozesz darować

6. KaSSpeR918

KaSSpeR918 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    po co mi nagranie skoro mam i screeny i swiadkow i co mu da mieczy zelazny czy kamienny na seta prot 3 zabil mnie na 3 hity a ja mialewm zjedzonego koxa i miecz sh 4 i trafilem go 3 razy z tego miecza nawet go nie zabilemi dla twojej siwadomosci ja mam triple click :)

7. AhmedBoomBoom

AhmedBoomBoom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    bo na screenach nie widzimy jak tinki bije a swiadkowie moga klamac

Reklama
  8. KaSSpeR918

KaSSpeR918 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    widac jak wyzywa i mowi ze niby doble click :) i tak samo mozesz ty klamac broniac kolegi :) swiadkow mam nawet dwoch tej sytuacji nie widziales to sie nie udzielaj :) gość ma ewidentnie kill aure :)i douuble click nie robi roznicy przed chwila sprawdzalem efekt jest taki sam zaden double click nie zadaje wiecej dmg :) dziękuje dobranoc kill aura :)swiadkow i dowody mam

9. KapitanPerwers

KapitanPerwers Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Sprawdzałem double click, ja na myszce od bloody mam triplle click . Jaki rezultat ? Taki sam jak przy normalnym uderzeniu tylko animacja się powtarza przy triplle clicku. Także mit o tzw. double click'u zostaje obalony ;). Nie tylko kassper widział co ten gościu wyczynia ;), administracja powinna go sprawdzić bez względu na rangę gracza, ponieważ to ich obowiązek. Jeżeli nie , to ciekawe czy bym zapłacił 400 zł mógłbym mieć wszystkie cheaty na serwerze :).

10. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Logi nic nie dadzą w tej sprawie. Bes filmu nie ma szans tego sprawdzić. Ale podejrzewam, że ktoś się nim ,,zaopiekuje''. A wyzwiska na msg nie są brane pod uwagę.

11. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Po raz kolejny ci tłumacze, screeny nie bedą oddawać wszystkiego w porównianiu do nagrania

świadkowie mogą poprostu kłamać

Bez nagrania temat nadaje się do zamkniecia

12. KaSSpeR918

KaSSpeR918 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    nikt przy kazdym wyjsciu na arene PvP nie nagrywa filmiku wychodisz dla zabawy a nie zeby nagrywac filmy czy nie ma ktos aury co nie zmienia faktu ze zabil mnie na 3 hity z takim secie. To w takim razie ja koncze grac na tym serwerze jezeli zamkniecie ta sprawe bo zaden normalny czlowiek wychodza na pvp nie nagrywa za kazdym razem filmiku :) jezeli oskarzony nie dostanie zadnej kary koncze gre na tej serwerowni nie bd gral na serwie gdzie expie 2 dni eq i przyjdzie " freee kill " bez eq z kamiennym mieczem i zbaije mnie na 3 hity twierdzac ze mial potke

13. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Mała rada: przeczytaj regulamin.

14. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    To ja ze względu na zgłoszony post odpowiem, że w wątku brakuje dowodów potwierdzających fakt, iż Tinka używa wspomagaczy, aczkolwiek trafia ona na listę osób otoczonych szczególną uwagą. Co do wyzwisk, polecam komendę /ignore.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę