Witam. Chcem wam przedstawić moich kilka propozycji chciałbym żeby każdy się zastanowił co piszę. Dziękuje i zapraszam do Czytania moich propozycji Pierwsza moja propozycja to: Chcem zaoferować taką range Chłopak lub dziewczyna na serwerze nie tylko na team speaku. Żeby uzyskać tą range będzie trzeba zweryfikować się na team speak 3. Co ta ranga dawała? Pisanie kolorowo + Prefix Druga propozycja to: Do rang vip,svip, pomocnikowi dać komendę /fly. Gracze z rangami vipovskimi Będę mogli latać na survivalu lub na sea block. Trzecia propozycja to: Sprzedawać Rangi Vipowskie na krótszy okres np. 30dni, 40dni lub 7dni. Lub dać na 1h Okres próbny rangi vip oraz svip. Wtedy gracze będą mogli bardziej się zdecydować. Czwarta Propozycja to: Dodać nowy serwer Bed Wars. Są 4 drużyny Czerwoni, Zieloni, Niebiescy, Żółci. Jest jakaś budynek gdzie jest łóżko i jakaś drużyna np. Zielonych, Żółtych, Czerwonych może zniszczyć łóżko Niebieskich. Gracze Niebiescy nie będą mogli zniszczyć swojego łóżka jedynie go zabudować żeby łóżko było zabezpieczone przez graczy. Piąta Propozycja to: Dodać bota np. Zadasz pytanie a bot po jakimś czasie odpowiada np. [Rok Temu 01:23:12] mati1x1: Która jest Godzina? [Rok Temu 01:25:00] BOT: Jest godzina 01:25. Ta propozycja mi się podoba żeby dodać na chacie forum CA. Jeśli komuś się podoba zapraszam do oceniania i rozpatrzona przez Administracje/Ekipę. Dziękuje za przeczytanie
RE: Propozycja. Aż sześć! Krótko: 1. Fajny pomysł, ale wątpię by weryfikacja na ts miała jakikolwiek cel. Lepiej dać to na komendę mc i nie dodawać pisania na kolorowo. 2. Beznadzieja, nie po to administracja blokuje Elytra w 1.9 żeby dawać komuś teraz /fly 3. Bezsens, to co może Vip jest opisane w sklepie i można zdecydować czy ktoś chce tą rangę przed zakupem. 4. Fajny pomysł, wątpię jednak by przy planach przejścia na 1.9 taki tryb został wprowadzony. Takie propozycje można by składać dopiero po przejściu na nową maszynę i aktualizacji wszystkich pluginów na 1.9. Poza tym CraftApple nie prowadziło jak dotąd (z tego co wiem) minigier. Do tego służą serwery wyspecjalizowane w tego typu trybach. 5. Beznadzieja, zaśmiecanie forum.
RE: Propozycja. Aż sześć! 1. Połowa graczy nie wie co to TeamSpeak, przez co nie mieliby jak się zarejestrować co poskutkowało by zbyt dużą ilością rang (Pomocnik, Mod, ViceAdministrator, PaniAdmin, Administrator, SuperVip, Vip, Chłopak, Dziewczyna, Gracz) i bałaganem na czacie. 2. Nie. Nie. Nie. Zbyt duże ułatwienie. To jest survival... Gdyby administracja dodawała tu wszystkie wasze pomysły nie był by to Survival, a nawet nie Creative, tylko coś wiele wiele wiele wyżej (ze względu na ułatwienia). 3. Wszystko, prócz okresu próbnego odpada. Gracze tak czy siak kupowali by tylko jeden okres (np. 30dni), a sklep byłby zaśmiecony. 4. Czytaj trochę forum. Infiniter niejednokrotnie powtarzał, że różnorodne gry będą wprowadzone, lecz w trochę dalszej przyszłości. 5. Można by dodać tego bota... tylko po co? Sensu by to nie miało, a w najgorszym wypadku bugowało by to czat, tak jak kiedyś. Tyle ode mnie Miłego wieczoru! #ITakNieDostanieszPomocnika
RE: Propozycja. Aż sześć! Pierwsza moja propozycja to: Chcem zaoferować taką range Chłopak lub dziewczyna na serwerze nie tylko na team speaku. Żeby uzyskać tą range będzie trzeba zweryfikować się na team speak 3. Co ta ranga dawała? Pisanie kolorowo + Prefix Dobry pomysl ale lepiej bez pisania na kolorowo bo to jest przywilej rang do wykupienia a i lepiej zeby werifikacja byla w mc przy rejestracji bo niekturzy nie maja ts3 Druga propozycja to: Do rang vip,svip, pomocnikowi dać komendę /fly. Gracze z rangami vipovskimi Będę mogli latać na survivalu lub na sea block. Nie bo wtedy gra sie robi strasznie latwa a ucieczka jescze latwiejsza Trzecia propozycja to: Sprzedawać Rangi Vipowskie na krótszy okres np. 30dni, 40dni lub 7dni. Lub dać na 1h Okres próbny rangi vip oraz svip. Wtedy gracze będą mogli bardziej się zdecydować. Nie bo jesli termin sie skruci to cenny tez a wtedy ludzie beda kupywac vipa raz na jakis czas za taniej i naprawiac sobie ity uzbierane pomiedzy ostatnim zakupem Czwarta Propozycja to: Dodać nowy serwer Bed Wars. Są 4 drużyny Czerwoni, Zieloni, Niebiescy, Żółci. Jest jakaś budynek gdzie jest łóżko i jakaś drużyna np. Zielonych, Żółtych, Czerwonych może zniszczyć łóżko Niebieskich. Gracze Niebiescy nie będą mogli zniszczyć swojego łóżka jedynie go zabudować żeby łóżko było zabezpieczone przez graczy. fajny tryb sam w niego spedzam duzo czas jak najbardziej tak! Piąta Propozycja to: Dodać bota np. Zadasz pytanie a bot po jakimś czasie odpowiada np. [Rok Temu 01:23:12] mati1x1: Która jest Godzina? [Rok Temu 01:25:00] BOT: Jest godzina 01:25. Ta propozycja mi się podoba żeby dodać na chacie forum CA. Ciekawy pomysl ale to nie bajka tylko real powiedz poco ci byl bot na czacie podajacy godzine gdy ja masz w prawym dolnym rogu ekranu