1.Nick z gry: nie potrzebny mi unban na nick bo tamte zeczy byly zdobyte w nie czysty sposub wiec prosze o unbana na ip 2.Data otrzymania bana:01-03-2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:cheaty 4.Dlaczego miałbyś dostać UB:Bo spedzalem duzo czasu na craftapple i jestem bardzo aktywny na forum .po za tym moge ujac ze craftapple styl zycie Chcialbym prosic o ub na ip i wiem ze o duzo prosze iz przez ostatnie miesiace uzywalem wspomagaczy do pvp ale gdy dostalem bana na ip to wreszcie zrozumialem jak genialny jest craftapple i jaka duzo role bral w moim zyciu wiec prosze was o unbana. Jesli to was nie przekona to napisze za miesiac a jesli wtedy sie nie uda to za nastepny miesiac bo craftapple to wszystko dla mnie [hr] a i prosze oszczedzcie sobie hejtu bo wiem ze nie kazdy mnie lubi
Oj admnini chyba nie przebaczą co po za tym zrobiles... Zycze odwiedzin Kucyka Wybaczyka [hr] I pewno nastepnej edycjii bedziesz musial probowac
Każdy pije piwo jakiego naważył, Ja swoje pije, miej na tyle jaja i również je wypij, a nie łaś się jak szczur
Bardzo proste Przyłapałeś mnie na modzie, zeby sie nie zatrzymywać jak jem, Ty zostałeś wielokrotnie przyłapywany na aurzę, a tylko może raz lub dwa rady nagrany Latałeś i tłukłeś na szybkiego na aurze, zdobywając proty, było to na bezczela i dobrze wiedziałeś czego się można po tym spodziewać Zmierzam do tego, Cheatowałeś bez żadnych hamulców i na bezczela ? To cie modowie przystopowali do końca edycji. Sam powiedziałeś że nie jest problemem przykrycie IP i śmiganie na nowym koncie Stary no miejmy już tą godność i jaja, żeby ponosić konsekwencje, Jak ci nie wstyd pisać o UB ?
Nigdy nie grałem na aurze akurat, także z tym to mnie nie oskarzaj codziennie klepe i jakoś ani razu o aurze nie było mowy w moim kierunku, Czego już o Sobie na bezczela nie powiesz, jestem oczywiscie za nieściagniem banem do konca edycji jak to jest regulaminowo