1. Nick w grze: KaSSpeR918 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Tinki 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 3.11 5. Dowody:dzis ok godz 22 gracz Tinki zabil mnie bez zbroi z kamiennego miecza mialem koxa i eq prot 3 zabil mnie na 3 hity prosze o odebranie mu rangi oraz zbanowanie i prosilbym o mozliwosc oddania itemow
hahaha brak dowodow no ciekawe jak mialem nagrac demo czy cos innego w kosoli maja logi prosze o zbanowanie super vipa za kill aure 3 hity z kamiennego miecza i sie tlumaczyl ze zabil mnie z potki ahha z protem takim mam dowod ss jak pisal to i mam swiadkow tej sytuacji + ban za wyzwiska mam screena
Podpisuję się pod tym postem, eq kolczuga prot 3 , diaxowy miecz sharpness 3, gościu na mnie wleciał z kamiennym mieczem ( nie widziałem aby były bąbelki po miksturce) a padłem na 2 strzały pomimo full hp ...
po co mi nagranie skoro mam i screeny i swiadkow i co mu da mieczy zelazny czy kamienny na seta prot 3 zabil mnie na 3 hity a ja mialewm zjedzonego koxa i miecz sh 4 i trafilem go 3 razy z tego miecza nawet go nie zabilemi dla twojej siwadomosci ja mam triple click
widac jak wyzywa i mowi ze niby doble click i tak samo mozesz ty klamac broniac kolegi swiadkow mam nawet dwoch tej sytuacji nie widziales to sie nie udzielaj gość ma ewidentnie kill aure i douuble click nie robi roznicy przed chwila sprawdzalem efekt jest taki sam zaden double click nie zadaje wiecej dmg dziękuje dobranoc kill aura swiadkow i dowody mam
Sprawdzałem double click, ja na myszce od bloody mam triplle click . Jaki rezultat ? Taki sam jak przy normalnym uderzeniu tylko animacja się powtarza przy triplle clicku. Także mit o tzw. double click'u zostaje obalony . Nie tylko kassper widział co ten gościu wyczynia , administracja powinna go sprawdzić bez względu na rangę gracza, ponieważ to ich obowiązek. Jeżeli nie , to ciekawe czy bym zapłacił 400 zł mógłbym mieć wszystkie cheaty na serwerze .
Logi nic nie dadzą w tej sprawie. Bes filmu nie ma szans tego sprawdzić. Ale podejrzewam, że ktoś się nim ,,zaopiekuje''. A wyzwiska na msg nie są brane pod uwagę.
Po raz kolejny ci tłumacze, screeny nie bedą oddawać wszystkiego w porównianiu do nagrania świadkowie mogą poprostu kłamać Bez nagrania temat nadaje się do zamkniecia
nikt przy kazdym wyjsciu na arene PvP nie nagrywa filmiku wychodisz dla zabawy a nie zeby nagrywac filmy czy nie ma ktos aury co nie zmienia faktu ze zabil mnie na 3 hity z takim secie. To w takim razie ja koncze grac na tym serwerze jezeli zamkniecie ta sprawe bo zaden normalny czlowiek wychodza na pvp nie nagrywa za kazdym razem filmiku jezeli oskarzony nie dostanie zadnej kary koncze gre na tej serwerowni nie bd gral na serwie gdzie expie 2 dni eq i przyjdzie " freee kill " bez eq z kamiennym mieczem i zbaije mnie na 3 hity twierdzac ze mial potke
To ja ze względu na zgłoszony post odpowiem, że w wątku brakuje dowodów potwierdzających fakt, iż Tinka używa wspomagaczy, aczkolwiek trafia ona na listę osób otoczonych szczególną uwagą. Co do wyzwisk, polecam komendę /ignore.