Imię:Miłosz Dokładny nick w grze:milosz0542 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejk. 5 godz. dziennie i gram szczególnie na serwerach hardcore i pvp Data urodzeniamusze podawać) 17-04-2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: a ze trzy cztery lata temu i na 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok. kilku miesięcy temu (ale na innym koncie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:na moim ale to nawet nie było 10 graczy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałbym se instalować cheaty i robić testy czy admini nie śpią (oczywiście nie na koncie z adminem) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: pomocnik musi oczywiście pomagać adminom, banować cheaterów i pilnować pożądku Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: bo lubie łapać cheaterów i chciałbym pomóc w rozbudowie serwera W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: mute, ban lub wyjaśnienie sprawy Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:a kto nie posiada Opisz swoją osobę: jestem w 25% miłym chłopakiem w 5% opiekunem kuzynki do zadań specjalnych w 20% Rozpierdzielem w 25% kimś co naprawde chce doprowadzić do porządku na serwerach mc i 25% super(hehe troche) programatorem Określ swoją dyspozycyjność:jestem gotowy jak starych nie ma na chacie Umotywowanie podania:uczę się programowania wygrałem szkolne 2 konkursy ORTOGRAFICZNY i KOMPUTEROWY P.S. chodzę do 4 klasy i wygrałem z piątymi i szóstymi klasami
W temacie musisz zaznaczyć "Podanie" i wpisać swój nick z gry. Jeżeli tego nie zrobisz, Twoje podanie zostanie odrzucone.
Syf, Syf i jeszcze raz syf! Wiadomość dla ThreeEyedMastera: Ta wypowiedź jest wyrażeniem mojej opinii, nie jest to nabicie postu!