MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] NA POMOCNIKA

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika milosz0542, 14 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. milosz0542

milosz0542 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Miłosz
    Dokładny nick w grze:milosz0542
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:eek:k. 5 godz. dziennie i gram szczególnie na serwerach hardcore i pvp
    Data urodzenia:(musze podawać) 17-04-2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: a ze trzy cztery lata temu i na 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok. kilku miesięcy temu (ale na innym koncie
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:na moim ale to nawet nie było 10 graczy
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałbym se instalować cheaty i robić testy czy admini nie śpią (oczywiście nie na koncie z adminem)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: pomocnik musi oczywiście pomagać adminom, banować cheaterów i pilnować pożądku
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: bo lubie łapać cheaterów i chciałbym pomóc w rozbudowie serwera
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: mute, ban lub wyjaśnienie sprawy
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:a kto nie posiada
    Opisz swoją osobę: jestem w 25% miłym chłopakiem w 5% opiekunem kuzynki do zadań specjalnych w 20% Rozpierdzielem w 25% kimś co naprawde chce doprowadzić do porządku na serwerach mc i 25% super(hehe troche) programatorem
    Określ swoją dyspozycyjność:jestem gotowy jak starych nie ma na chacie :p
    Umotywowanie podania:uczę się programowania wygrałem szkolne 2 konkursy ORTOGRAFICZNY i KOMPUTEROWY P.S. chodzę do 4 klasy i wygrałem z piątymi i szóstymi klasami

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    RE: PODANIE NA POMOCNIKA

Zły tytuł, radzę ci to poprawić, jeżeli chcesz się dostać

3. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W temacie musisz zaznaczyć "Podanie" i wpisać swój nick z gry.
    Jeżeli tego nie zrobisz, Twoje podanie zostanie odrzucone.

4. DoktorJack

DoktorJack Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Syf, Syf i jeszcze raz syf!

Wiadomość dla ThreeEyedMastera: Ta wypowiedź jest wyrażeniem mojej opinii, nie jest to nabicie postu!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę