Imię: Michał Dokładny nick w grze: Polska_MEDIA Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ***** Data urodzenia: 1892r 4 maj Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam ale zacząłem od Bety Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Wczoraj w nocy Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: W sumie nie pamiętam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic wszystko jest OK Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Jego obowiązki to pomaganie graczom, pilnowanie serwera i inne Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ jest to super serwer chciałbym być pomocnikem tutaj byłem nie raz pomocnikem na innych serwerach W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Hmmmm. No niestety niewiem :/ Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: No jasne! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Posiadam 16 lat, lubię być administratorem na serwer minecraft/cs. Kocham minecrafta. Posiadam YT. Moja pasja to akrobacje na rowerze Określ swoją dyspozycyjność: Niewiem jak to wytłumaczyć
Data urodzenia: 1892 4 maj? Grasz dopiero od wczoraj Nie wiesz jak załagodzić konflikty:'( A o IP już nic nie mówię No cóż ja jestem na NIE
Nie masz szans, ledwo wszedłeś na nasz serwer i już załamałeś regulamin (reklama). Moim zdaniem to zwykły troll, który chciał zareklamować serwer, wątek do usunięcia.
Ha ha ha ha... Dobra koniec z tym Po pierwsze dałeś reklame innego serwera. Po drugie Nie wiedziałem że masz 100+ Lat. Po trzecie. Nie udzielasz się na serwerze To chyba kpina. Oczywiście na NIE ! ! !