-Imię:Ola -Dokładny nick w grze:SperaGame -Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:To wszystko zależy od dnia, gdy mam więcej nauki przebywam od 1-2 godz. a w weekendy do 3 godz.Najchętniej przebywam na serwerze ,,Creative". -Data urodzenia:22.10.2002 -Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W Minecraft zaczęłam grać gdy miałam jak dobrze pamiętam 9 lat na wersji 1.4.2. -Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Na Craftapple zaczęłam grać w 2014r. niestety dokładnej daty nie pamiętam -Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie przypominam sobie, może kiedyś mi się zdarzyło -Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Niestety nie to byłby mój pierwszy raz gdybym się dostała.Bardzo bym chciała w końcu zostać pomocnikiem. -Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Uważam iż, ten serwer jest bardzo dobrze dopracowany i ja bym nic nie zmieniła chyba, że byłaby taka konieczność. -Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: !Pomagać graczom w różnych sprawach np.gdy będą chcieli użyć jakiejś komendy i nie będą wiedzieli !Powinien udzielać się bardzo dużo na forum oraz pomagac w różnych sprawach administracji gdy o coś poprosi w danym terminie oczywiście !Pouczać innych graczy gdy źle postąpią. KOMENDY POMOCNIKA: !/kick nick-Jest to wyrzucenie gracza z serwera za niezgodne zachowanie z regulaminem. !Oraz /mute nick-Polega to na wyrzucenia gracza z serwera na jakiś okres: np.12 dni 10h i 35 min -Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ bardzo lubię pomagać innym oraz poznawać co raz to nowsze osoby.Nie lubię gdy ludzie nawzajem na siebie naskakują a w tym momencie nikt nie reaguje.Uważam, że powinny być jakieś zmiany między pomocnikami na serwerze ale niestety nie jest ich za dużo.Bardzo się staram by dostać się do tej posady.Mam nadzieje że to też zrozumiecie gdy będziecie pisać opinię.Ps:Nie zależy mi na randze w żadnym wypadku nie o to mi chodzi.Chce by ludzie byli wobec siebie uczynni. -W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Konflikty złagodziła bym poprzez użycie powyższych komend.Oczywiście na początku postaram się złagodzić konflikt i dojść do samego sedna tego o to przypadku.Następnie ukarałabym gracza, który sobie na to sam zapracował i będę dalej pilnować serwera. -Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiosiadam bardzo duże umiejętności pracy z innymi ludźmi.Zawsze wszyscy mi mówią że bardzo dobrze im się za mną pracuje w grupie, przez co jestem bardzo zadowolona z tej opini i staram się tej opini o mnie utrzymać. - Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.: A więc tak nazywam się Ola, mam 13 lat i mieszkam w województwie Dolnośląskim.Bardzo lubię sporty m.in.: piłkę nożną,bieganie,pływanie,koszykówkę oraz piłkę ręczną.W bieganiu mam bardzo duże osiągnięcia takie jak puchary medale i dyplomy.Jestem bardzo dobra w nauce, mianowicie w J.angielskim i J.niemieckim.Chodzę do klasy ,,Europejskiej",w której mamy więcej wycieczek w porównaniu do innych klas .Mam 2 rodzeństwa brata i siostrę.Bardzo lubię poznawać nowe osoby na różnych wycieczkach typu kolonia.Ostatnio mało wchodziłam na serwer ponieważ miałam dużo nauki ale teraz będę częściej wchodzić obiecuje -Określ swoją dyspozycyjność:Jestem osoba bardzo dyspozycyjną to znaczy, że w każdej sytuacji można na mnie liczyć.Nigdy nie odbiegam o tematu do którego się zobowiązałam i myślę, że jest to bardzo dobre ponieważ trzeba pilnować swoich spraw. -Umotywowanie podaniaotrzebujecie kogoś z takimi cechami jakie ja wypisałam dlatego obiecuje, że zajmę się tym serwerem.Dziękuje i może do zoba
Jakie to kolorowe :OO Poza tym, podanie nawet ok, widuję Cie na serwerze, Pomagasz, jesteś aktywna, Na forum chyba mało się wypowiadasz, lub nie widzę twojej aktywaności. Jestem na NIE
Po pierwsze: Boli tytuł niezgodny ze wzorem. Dalej nie będę określać, co jest które. "Ps:Nie zależy mi na randze w żadnym wypadku nie o to mi chodzi." Więc po co składasz podanie? Boli interpunkcja, boli ortografia. "!Pomagać graczom w różnych sprawach np.gdy będą chcieli użyć jakiejś komendy i nie będą wiedzieli" Kolejny cytat, kolejne dwie kwestie. Bolą dziwne wykrzykniki na początku i brak konsekwencji. Czego nie będą wiedzieli? Trzeba doprecyzowywać, bo może wyjść na to, że nie wiedzą o istnieniu komendy, nie będą wiedzieli, że komendy się używa, cokolwiek można w tym momencie pomyśleć. Wyrażaj myśli całości, rada ma. Ich bin an nie
W podstawówce powinni zacząć uczyć porządnie naszego ojczystego języka... Jakby to powiedział Pan Stonoga "To jest [...] dramat." . Nie: - znikoma znajomość interpunkcji, - skoro Ci nie zależy na randze, to się o nią nie ubiegaj, - szczerze? Nie popieram dzieci w ekipie, - gram na cv i nie rzucasz mi się w oczy. Zerowa aktywność na serwerze i forum, - napisałaś, iż miałaś ostatnio więcej nauki. Sądząc po Twoim wieku, to jeszcze wiele przyswajania wiedzy przed Tobą. Ogarnij życie prywatne, a później szukaj wrażeń w świecie wirtualnym, - nieodpowiednia nazwa wątku. Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność.
Od 21 stycznia 2016 roku napisałaś już 3 podania na pomocnika. Każde podanie było zamknięte. Gracze wytłumaczyli Ci gdzie popełniasz błędy, Ty nie dostosowując się do nich znów piszesz takie podanie? Jeżeli tak ma wyglądać przyszły "pomocnik" to ja podziękuję.