Imię:Mateusz Nick w grze: mcube2 Na serwerze gram od 2 godzin do 5 godzin Najczęściej gram na Creative data urodzenia: 13 marca 2003 Pierwszy raz zagrałem w minecraft w: 2012 na wersji 1.6 Na craftapple gram od: 2014 Byłem karany: 2 razy Czy pełniłeś podobną funkcje poza CraftApple: Nigdy Chciałbym zmienić na craftapple: Chciałbym dodać trybgry EasyHc zmienić troszke lobby i wyłączyć PvP na spawnie na Seablocku. Jakie uprawnienia posiada pomocnik: Pomcnik ma umiejętność uciszania wykopywania gracza za np. spam,przeklinanie , fake /msg ,za nieopanowanie się. Chciałbym być pomocnikiem bo: na seablock wogóle nie ma pomcnika ani admina czasami na creative brakuje pomocnika lub admina ja jestem często na serwerze i przeważnie gram troche na survivalu na creativie i seablocku. załagodze konflikty w sposób: powiem graczom aby , przestali jeśli nie przestaną uciszam graczy. Posiadam umiejętność współpracy jeśli ktoś potrzebuje pomocy zawsze mu pomoge z budową. Nie jestem samolubem jestem koleżeński. Z chęcią pomagam innym graczom. Upominam graczy za przekleństwa i spam. Nie obrażam się nie niszcze działek. Moją pasją jest minecraft i piłka nożna. Zawsze jeżeli jestem na serwerze mam czas aby, z kimś porozmawiać lub udzielić odpowiedzi nigdy nie ignoruje graczy.
Na TAK: - Widzę cię na serwerze. Na NIE: -Krótkie podanie, - Brak wzoru, - Karany byłeś, - Usuń reklame, - Pomocnik nie może strzelać piorunami Tylko Mod, - Nie znasz regulaminu, - Nie udzielasz się Na forum, Nie pomagasz na serwerze. Jestem na mocne NIE
Nie skopiowałeś całego wzoru. Zgubiłeś gdzieś kawałek. Poza tym zmieniłeś pytania na swoje potrzeby/upodobanie, innymi słowy nie użyłeś poprawnego wzoru, który znajduje się tutaj.