MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_TheBonnie_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Rapstak, 21 Marzec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Imię: Bartek B)
    Dokładny nick w grze: _TheBonnie_
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najwięcej czasu spędzam na surivalu, rzadziej na creative. W weekendy spędzam tu czas od 6:00 do 18:00. Od Pon. - Pt. Pierwszą rzeczą, jaką chcę zrobić po szkole, to udać się przed laptopa i zagrać w MC na Craftapple
    Data urodzenia: 30.05.2003r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w Minecraft już ponad rok na 1.8.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Craftapple, zacząłem grać również rok temu. Tylko, że pod innymi Nickami ;)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Pare razy się oberwało Mute lub Kicka
    w grze <zasypia>, a na forum nie zostałem ani razu karany.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Niestety nie. Myśle, że na Craftapple mi się uda :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple chciałbym zmienić zachowanie graczy. Jednak wiem, że to niemożliwe częste przekleństwa, kłótnie o byle sprawy często mnie poważnie wkurzały. :/
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien pomagać Modom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać problemy na craftapple ( Bugi / usterki ), Pomagać graczom jeśli mają problem / Wyjaśnić im działanie komendy, być aktywnym na forum oraz być otwartym na zadania zlecone przez administracje. Posiada uprawnienia do komendy /mute i /kick, którymi kara wkurzających i niegrzecznych graczy ;)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak już wcześniej wspomniałem - Wkurzające kłótnie i przekleństwa graczy. Myślę, że jako pomocnik uda mi się je ogarnąć. :]
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wiem, że od razu nie będę wpisywał /kick lub /mute tylko sprawdzę gdzie tkwi problem i spróbuje go rozwiązać.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Szczerzę to sam nie wiem czy mam tą umiejętność. Ale chyba tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Nazywam się Bartosz Formela i mieszkam skromnie na pomorzu. Mam 13 lat i znam się na różnych sprawach. Chodzę do szkoły podstawowej w Szymbarku im. Juliusza Kraziewicza, chodzę do klasy VIb. :) Chciałbym zostać Pomocnikiem w minecrafcie na serwerze Craftapple
    myśle, że to zadanie akurat dla mnie. :) Jeśli ktoś potrzebowałby mojej pomocy, bezinteresownie bym mu pomógł.
    Określ swoją dyspozycyjność: Całymi dniami nie mam co robić więc gram na craftapple prawie cały dzień :D
    Umotywowanie podania: Craftapple to jedyny polski serwer gdzie znajdziesz taką miłą atmosferę tyle fascynujących pluginów i komend oraz jedyny znany mi serwer, który posiada komendę /skin zmien :) wiele osób napewno chciało tą pracę. Chciałbym być osobą, której uda się zostać pomocnikiem :D

[hr]
    Przepraszam, mały błąd... Survival*

Reklama
  2. xAleksander1337

xAleksander1337 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE

3. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Aleksander czepiasz się tego, że napisałem ,,kocham"
    Być może to zły dobór słów, ale nie widzę potrzeby krytykowania tego.

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Na całkowite NIE

Skoro grałeś pod innymi nickami, powinieneś je podać.

Zerowa aktywność na forum, a po twoich ostatnich wybrykach z przeklinaniem i fake msg na chat MC nie mamy o czym rozmawiać.

NIE, NIE, NIE

Poza tym otrzymywałeś kicki i muty, a one są nadawane za naruszanie zasad netykiety. Więc:

5. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Sam wygląd podania jest miły dla oka, ale niestety nic to nie zdziała, gdyż treść jest kiepska- mogłeś dobrać bardziej oficjalny styl. Poza tym całość mnie nie przekonała.
    Pomoc? Ale o jakiej pomocy tu mówić? Pamiętam czasy kiedy rzeczywiście się starałeś, pomagałeś sporo i dało się to zauważyć. Pomijam tu Twoje pytania na chacie globalnym- coś w tym stylu: "Czy zasługuje już na pomocnika?". Doskonale pamiętam jak kiedyś mówiłeś tylko o tym. Co do pomocy teraz... Nie widziałam żebyś jakoś intensywnie pomagał, a często milczę, ale uważnie obserwuję. Dodając do tego Twoją zerową aktywność na forum.
    Podsumowując: ode mnie- NIE.

6. mcube2

mcube2 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ładne podanie dużo napisane te zdania mogłyby być troche dłuższe. Mocne tak

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę